Lähde ehdolle ROTKOn edustajistovaaleihin!

Lapin ammattikorkeakoulun opiskelijakunta ROTKO järjestää edustajistovaalit 4.11.2020. 

Edustajistovaalia toimitettaessa noudatetaan opiskelijakunnan sääntöjä sekä edustajiston hyväksymää vaaliohjesääntöä ja asiaa käsitteleviä pykäliä Suomen laista. Edustajistoon valitaan 9-15 henkilöä. Edustajistovaalissa ehdolle voivat asettua ja äänioikeuttaan käyttää opiskelijakunnan jäsenvelvoitteen suorittaneet opiskelijat*.

Jokaisella äänioikeutetulla on käytössään yksi ääni. Vaali toteutetaan listavaalina. Ehdokkaaksi voi asettautua osana vaalilistaa tai sitoutumattomana. 

Ennakkoäänestys toteutetaan sähköisesti. Saat siitä lisää tietoa koulun sähköpostiosoitteeseen ennen ennakkoäänestyksen alkamista. Varsinaisena vaalipäivänä äänestys toteutetaan myös sähköisesti. 

EDUSTAJISTOVAALIN AIKATAULU

Varsinainen vaalipäivä: 4.11.2020

Ennakkoäänestys aikavälillä: 21.10. - 3.11.2020

Ehdokasasettelu aikavälillä: 23.9. klo 12.00- 7.10.2020 klo 12.00

Vaaliasiakirjat toimitetaan Covid -19 tilanteesta johtuen poikkeuksellisesti ainoastaan sähköisenä ennen ehdokasasettelun päättymistä 7.10.2020 kello 12.00 mennessä. Vaaliluettelo tullaan julkaisemaan vähintään opiskelijakunnan internet-sivuilla viimeistään 7 vuorokautta ennen vaalien ennakkoäänestystä. Opiskelijakunnan äänioikeutettu jäsen voi kirjallisesti valittaa vaalilautakunnalle ennen valitusajan umpeutumista opiskelijakunnan säännöissä määrätyllä tavalla opiskelijakunnan edustajistolle koskien vaaliluetteloa. Valitusaika on 14 päivää. Voimassa olevat opiskelijakunnan säännöt ja vaaliohjesäännöt sekä muut tarpeelliset vaalimateriaalit löytyvät opiskelijakunnan internet-sivuilta.

*) Opiskelija on maksanut opiskelijakunnan jäsenmaksun. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että opiskelijalla on käytössään ROTKOn myöntämä mobiiliopiskelijakortti tai fyysinen opiskelijakortti, jossa on voimassa oleva tarra.

Huom! Kaikkien ehdokkaiden tulee lomakkeen täyttämisen lisäksi vahvistaa ehdokkuutensa sähköisen tunnistuspalvelun kautta. Ehdokas saa opiskelijasähköpostiinsa linkin, jonka kautta hän pääsee allekirjoittamaan oman ehdolleasettautumislomakkeen verkkopankkitunnuksilla.

Lisätietoa ja yhteydenotto sähköisestä tunnistautumisesta:
toiminnanjohtaja[at]lapinrotko.fi

Image
Perusta oma vaalilista tästä

ROTKO tekee vaalilistalle ROTKOn nettisivulle oman lomakkeen, jonka kautta listalle voi asettautua ehdolle. Ehdolle asettautujasta tulee tieto myös vaalilistan asiamiehelle. Asiamiehen on ilmoitettava ehdokkalle ja ROTKOlle mahdollisimman pian ehdokkaan hyväksymisestä vaalilistalle. Mikäli poikkeavaa ilmoitusta ei tule, ehdokas hyväksytään vaalilistalle mikäli ehdokas on hakukelpoinen ja listalla on tilaa.

HUOM vaalilistan perustaja! Vaalilistojen julkaiseminen tapahtuu hieman viiveellä, joten varmista, että lista näkyy tällä sivulla ennen kuin lähdet ehdolle. Tarvittaessa voit olla asiasta yhteydessä rotko@lapinamk.fi

Image
Lähde ehdolle sitoutumattomana

Voit asettautua ehdolle sitoutumattomana ehdokkaana. Tällöin et ole minkään vaalilistan jäsen.

Oma henkilökohtainen äänimääräsi on myös lopullinen vaalituloksesi.

Image
Valssi 4.0

Kemin sosiaali- ja terveysalojen vaalilista

Vaalilistan asiamiehen yhteystiedot:

Jonna Harju

Image
Reteli

Restonomi-, terveys- ja liikunnanopiskelijoiden vaalilista

Vaalilistan asiamiehen yhteystiedot:

Julia Nikusaari

0442828129

Image
Punainen Rotta Roviolla

Kemin insinööriopiskelijat KeIO ry, Rovaniemen tradenomiopiskelijat ROTTA ry ja Rovaniemen insinööriopiskelijat RovIO ry yhteinen vaalilista

Vaalilistan asiamiehen yhteystiedot:

Jesse Räsänen

0442144131

Image
Kultti

Vaalilistamme koostuu Tornion kampuksen opiskelijoista. Listalta löytyy siis liiketalouden ja tietojenkäsittelyn tradenomeja sekä kuvataiteilijoita.

Vaalilistan asiamiehen yhteystiedot:

Tea Määttänen

0400179589