Opiskelijaedut

Saat alennukset kätevästi käyttöösi opiskelijakortilla. Opiskelijaetuja löytyy lähes kaikilta aloilta, kiinnosti sinua sitten kulttuuri, ruoka ja juoma tai vaikkapa liikunta. Voikin sanoa, että opiskelijan elämä on kortin avulla aina vähän halvempaa! Koska osa eduista on jatkuvia ja osa kertakäyttöisiä kuponkeja, löydät aina voimassaolevat edut opiskelijakortistasi.

Riippuen siitä, mikä opiskelija olet, on sinulla kaksi korttivaihtoehtoa: sininen kortti PIVO-sovelluksessa tai vihreä kortti Slice.fi-sovelluksessa.

TUTKINTO-OPISKELIJAT:
(päiväopiskelijat sekä monimuoto-opiskelijat, jotka opiskelevat tutkintoon johtavassa koulutuksessa)
Image
PIVO-sovelluksesta löydät tutkinto-opiskelijoiden mobiiliopiskelijakortin. Tällä kortilla saat käyttöösi Slice-edut, Kelan ateriatuen sekä VR:n ja Matkahuollon opiskelijahintaiset liput.
MUUT LAPIN AMKIN OPISKELIJAT:
(avoin amk, täydennyskoulutus,
polkuopiskelijat, vaihto-opiskelijat)
Image
Slice.fi-sovelluksessa toimii niin kutsuttu "vihreä opiskelijakortti" eli sillä saa käyttöönsä kaikki Slice-edut, mutta ei VR:n ja matkahuollon eikä Kelan ateriatukea.

Opiskelijaystävällisen yrityksen tunnistat tästä tarrasta:

Esimerkkejä etäeduista:

Huom! Koodit etuihin löydät opiskelijakortista!
Tässä muutamia paikallisia etunostoja:
  1. Rajalla Autopesu, Tornio: Kolmen kerran pesulahjakortti 40 € (norm. 57 €)
  2. Café Toivo, Rovaniemi: Kaksi lounasta yhden hinnalla
  3. Rockravintola Grande, Rovaniemi: Shotit 3 €
  4. Cafe Rovaniemi: Kaksi cappuccinoa yhden hinnalla
  5. Kalle's Burger, Kemi: Juustoateria 6,90 € (norm. 8,50 €)

Lisäksi:

Nextory - kokeile 7 viikkoa ilmaiseksi!

Erilaiset äänikirjat nostattavat huimasti suosiotaan - eikä syystä! Opinnoissa tulee vastaan, jos jonkinlaista kirjaa, joita pitää opiskella. Aina lukeminen ei kuitenkaan onnistu syystä tai toisesta. Tällöin äänikirjat Nextorysta ovat oikea ratkaisu! Kirjojen kuluttaminen aina kannattaa oli se sitten niiden lukeminen tai kuunteleminen, mutta äänikirjat voivat olla moneen tilanteeseen hyvä ratkaisu. Äänikirjat ovat aina puhelimessa mukana, joten esimerkiksi urheillessa, kävellessä, matkustaessa, kotitöissä, rentoutuessa sekä lukivaikeudessa kirjojen kuunteleminen pelastaa tilanteen. Riittää, kun lataat Nextoryn puhelimeen niin sinulla on jo kasa kirjoja taskussasi. Voit rentoutua pitkän päivän jälkeen kuuntelemalla mielenkiintoista elämäntarina tai lähteä kävelemään ja nauttimaan luonnosta kuunnellen uppoutuen hyvään romaaniin.

Nextoryn saa nyt opiskelijaedulla kokonaiset seitsemän viikkoa täysin veloituksetta (norm. 2 viikkoa)! Edun arvo on noin 23 euroa. Tarjous on voimassa Nextoryn uusille asiakkaille. Tämä on tiettävästi pitkäkestoisin ilmainen tutustumisjakso koko Suomessa – spesiaalietuna vain opiskelijoille! Lunasta etusi mobiiliopiskelijakortistasi löytyvästä linkistä!

Nextoryn top 5 kirjavinkit opiskelijoille:

  • Roast: Suomen starat kaikilla mausteilla
  • Antti Holman elämäkerta Kaikki elämästä(ni)
  • Ina Mikkolan kirjoittama Runkkarin käsikirja: Kasvata pornolukutaitoasi ja seksuaalista älykkyysosamäärääsi
  • Trevor Noahin äänikirja Laiton lapsi: Värikäs nuoruuteni Etelä-Afrikassa
  • Wanted Janne "Nacci" Tranberg: Suomen etsityimmän rikollisen tarina