Opiskelijaedut

Saat alennukset kätevästi käyttöösi opiskelijakortilla. Opiskelijaetuja löytyy lähes kaikilta aloilta, kiinnosti sinua sitten kulttuuri, ruoka ja juoma tai vaikkapa liikunta. Voikin sanoa, että opiskelijan elämä on kortin avulla aina vähän halvempaa! Koska osa eduista on jatkuvia ja osa kertakäyttöisiä kuponkeja, löydät aina voimassaolevat edut opiskelijakortistasi.

Riippuen siitä, millainen opiskelija olet, on sinulla kaksi korttivaihtoehtoa: sininen kortti PIVO-sovelluksessa tai vihreä kortti Slice.fi-sovelluksessa.

Mikäli et ole vielä jäsen, siirry sivulle ryhdy jäseneksi →
Mikäli haluat uusia jäsenyytesi, siirry sivulle jatka jäsenyyttä →

TUTKINTO-OPISKELIJAT:

(päiväopiskelijat sekä monimuoto-opiskelijat, jotka opiskelevat tutkintoon johtavassa koulutuksessa)

pivon logo

PIVO-sovelluksesta löydät tutkinto-opiskelijoiden mobiiliopiskelijakortin. Tällä kortilla saat käyttöösi Slice-edut, Kelan ateriatuen sekä VR:n ja Matkahuollon opiskelijahintaiset liput.

MUUT LAPIN AMKIN OPISKELIJAT:

(avoin amk, täydennyskoulutus, polkuopiskelijat, vaihto-opiskelijat)
slice.fin logo

Slice.fi-sovelluksessa toimii niin kutsuttu "vihreä opiskelijakortti" eli sillä saa käyttöönsä kaikki Slice-edut, mutta ei VR:n eikä Matkahuollon opiskelijahintaisia lippuja eikä Kelan ateriatukea.

Opiskelijaystävällisen yrityksen tunnistat tästä tarrasta:

opiskelijamyönteinen yritys-tarra

Rovaniemi:

-10 percent taxi offer in Rovaniemi

Esimerkkejä etäeduista:

Huom! Koodit etuihin löydät opiskelijakortista (PIVO ja Slice.fi)!

Etuja voit kurkata myös slicen lappi-sivulta: slicelappi.fi

sato logokuva
Vuokravakuus opiskelijalle 0 euroa SATOlta! 

Etsitkö asuntoa uutta alkua varten? SATOlta löydät yksiöt, solut ja kimppakämpät koulusi läheltä, hyvien joukkoliikenneyhteyksien varrelta. Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, joten voit asua koko opiskelun ajan samassa kodissa!

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä tai kotipaikkasi on Suomen ulkopuolella, voi vuokravakuus olla korkeampi.

SATOlla on vuokra-asuntoja Suomen suurimmissa kaupungeissa - Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku, Oulu sekä Jyväskylä. Jos opiskelijakaverina on lemmikki, kaikki asunnot paitsi Ida Aalbergin tie 1a, toivottavat myös lemmikit tervetulleiksi.

SATO tarjoaa opiskelijalle 0 euron vuokravakuuden. Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä tai kotipaikkasi on Suomen ulkopuolella, voi vuokravakuus olla korkeampi.

elisa viihde - kuva
Elisa Viihde Viaplay - Kokeile nyt 3 kuukautta yhden hinnalla. Norm. 12,99 € / kk.

Elisa Viihteen ja Viaplayn suoratoistopalvelut yhdistyivät. Elisa Viihde Viaplaystä löydät Hollywood-uutuudet, suositut alkuperäissarjat sekä eniten kotimaisia elokuvia ja sarjoja.

Palvelusta löydät huippuohjelmat kotinäytöllesi huippuedulliseen hintaan! Haluaisitko esimerkiksi seurata rikollispomo Raymond "Red" Reddingtonin - joka työskentelee myös salaisesti FBI:n tiedonantajana - edesottamuksia brutaalissa mutta sitäkin mielenkiintoisemmassa maailmassa? Vai haluaisitko testata, että uppoaako sinuun kulttisarja South Parkin rajoja rikkova huumori?

Nyt 3 kuukautta yhden hinnalla, jonka jälkeen 12,99 € / kk. Ei sitovaa määräaikaisuutta - voit perua tilauksen koska tahansa.

Linkin löydät mobiiliopiskelijakortistasi!

kotimaan energia logo
Solmi Kotimaan Energian palkitseva sähködiili, saat 50 €:n ostoedun Gigantin verkkokauppaan

Tilaamalla Netto Diilin saat hyvän sähkösopimuksen lisäksi 50 €:n ostoedun kaupan päälle Giganttiin. Alennuskoodi Gigantin verkkokauppaan toimitetaan sähköpostitse 14 vrk:n jälkeen tilauksestasi. Gigantin myymälässä – saat 50 € alennuksen heti myyjältä valitsemaasi tuotteeseen. Hyödynnä alennus mihin tahansa valitsemaasi tuotteeseen. Gigantin laajasta valikoimasta löydät kuulokkeet, puhelimet, Tv-mallit sekä muut kodinkoneet. Voit käyttää alennuksen vaikkapa Gigantin langattomiin AirPod-kuulokkeisiin tai iPhone-puhelimeen. Tarjous on voimassa toistaiseksi. Gigantti-etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Sähkösopimus on voimassa 24kk.

Tutustu sähkösopimuksen ehtoihin ja sisältöön mobiiliopiskelijakortista löytyvästä linkistä!

dna logo
DNA
Loistohintakampanja

Olisiko nyt taas sopiva aika kilpailuttaa nykyinen liittymä, ja kenties jopa vaihtaa parempaan? DNA:lla on tällä hetkellä käynnissä loistohintakampanja, jossa tarjotaan todella edullista liittymävaihtoehtoa. Ei muuta kuin linkki auki ja lunastamaan.

Loistohintakampanjan liittymävaihtoehdot:

DNA Rajaton 4G 10M liittymä hintaan 19,90 €/kk 12 kk ajan. Tämän jälkeen hinta on 26,90 €/kk. Avausmaksu 4,90 €.

DNA Nopea 4G Rajaton Plus -liittymä hintaan 21,90 €/kk 12 kuukauden ajan. Tämän jälkeen hinta on 34,90 €/kk. Avausmaksu 4,90 €.

Linkki kampanjasivulle mobiiliopiskelijakortissa.

Huomaa, että DNA:lla on käynnissä myös huikea arvonta!

Jättämällä yhteydenottopyynnön, DNA tekee sinulle houkuttelevan liittymätarjouksen. Soittoluvan antaneiden kesken arvotaan violetti Apple iPhone 12 5G 128 Gt puhelimen arvonnassa! Puhelimen arvo on 979 €.

Voit jättää yhteystietosi DNA:lle mpbiilikortissa olevasta linkistä, ja näin osallistua arvontaan. Täyttämällä yhteystietosi annat soittoluvan DNA:lle, joka tekee liittymätarjouksen puhelimitse.

Älä jätä tilaisuutta käyttämättä, vaan kokeile onneasi jo tänään!

bidroom logo
Matkusta edullisemmin Bidroomin avulla!

Bidroom on jäsenyyteen perustuva matkaklubi matkailun ystäville. Bidroomin kautta jäsenemme saavat paremmat hotellitarjoukset kuin missään muualla. Saat jopa 25 % alennusta hotellivarauksista verrattuna muihin sivustoihin. Näihin yhdistyy myös ilmaisia hotellietuja, kuten esimerkiksi myöhäinen uloskirjautuminen ja huonepäivitykset. Säästä enemmän – meillä on jopa 40 % alennuksia matkatuotteista ja -palveluista yli 80 yhteistyökumppanin kanssa.

Slicen ja Pivon käyttäjillä on mahdollisuus hankkia Plus-jäsenyys täysin ilmaiseksi! Edun arvo on 49 euroa. Premium avaa lisää hotellitarjouksia, suurempia ja parempia alennuksia varauksista, vielä enemmän säästöjä kumppanitarjouksista ja enemmän etuja ystävien kanssa jakamiseen. Tutustu palveluumme ja lunasta jäsenyytesi osoitteessa http://join.bidroom.com/slice/

Bidroom is a membership-based travel club for travel lovers with better hotel deals than anywhere else. Get up to 25% off hotel bookings compared to other platforms, combined with complimentary hotel perks such as late check-out and room upgrades. Save more with discounts of up to 40% on travel products and services with 80+ partner deals.

Travellers with Slice/Pivo have access to Plus membership (normally 49€/year) for free! Premium unlocks further hotel deals, bigger and better discounts on bookings, even more savings on partner deals, and more benefits to share with friends."

Here is our call to action: Sign up for free: http://join.bidroom.com/slice/

vallila logo
Vallila Interiorin verkkokauppaan tarjolla huikea alennus!

Vallila on sisustustekstiileitä ja -tuotteita valmistava perheyritys, joka tunnetaan näyttävistä ja rohkeista tuotteistaan sekä suomalaisesta suunnittelusta. Vuodesta 1935 lähtien rakennettu Vallila on kasvanut suomalaisten tuntemaksi sisustusbrändiksi, jonka tuotteita on saatavilla niin verkkokaupasta, kuin myymälöistä ympäri maan.

Sisustuskokoelmaan kuuluu keväisin ja syksyisin uudistuva mallisto, johon kuuluu mm. verhoja, mattoja, keittiötuotteita, mukeja, tapetteja, suihkuverhoja, pyyhkeitä, pussilakanoita, koristetyynyjä ja somistukseen sopivia pientavaroita.

Vallila Interior tarjoaa opiskelijoille -20 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista liikkeissään ja verkkokaupassaan alennuskoodilla, jonka löydät mobiiliopiskelijakortista!

Äänikirjat opiskelijahintaan!

Myös äänikirjat toimivat erinomaisena kehittävänä ajanvietteenä johon uppoutua. Palveluista löytyy myös paljon itsensä kehittämiseen ja uuden oppimiseen liittyviä innostavia kirjoja pilvin pimein. Ohessa erinomaisia opiskelijaetuja eri äänikirjapalveluihin, jotka todella kannattaa hyödyntää:

Nextory

Lue ja kuuntele e- ja äänikirjoja ilmaiseksi 7 viikon ajan! Nextoryn tuhansia kirjoja sisältävää valikoimaa voit kuunnella missä vain. Halusit sitten oppia, rentoutua tai nauttia, löydät Nextorysta juuri itsellesi sopivan kirjan – ja mikä parasta, voit kuunnella äänikirjoja myös offline-tilassa.

Koodin löydät mobiiliopiskelijakortista. Etu voimassa vain uusille asiakkaille.

BookBeat

BookBeat on Suomen suurin ja suosituin äänikirjoja tarjoava palvelu, jossa voit kuukausimaksua vastaan kuunnella rajattomasti materiaalia älypuhelimella tai tabletilla. BookBeat on selkeä markkinajohtaja, jolla on yli 100 000 maksavaa käyttäjää Suomessa. Tämä on helppo selittää palvelun laadulla ja valikoiman koolla. Et kerkeä kuuntelemaan äänikirjavalikoimaa läpi, vaikka yrittäisit!

Uutena asiakkaana, voit kokeilla e- ja äänikirjapalveluamme alennuskoodillasi 30 päivää maksutta. Kokeilujakson jälkeen BookBeat maksaa 9,99 €/kk. Ei sitovaa määräaikaa. Kokeile BookBeat Premiumia maksutta.

Kampanjasivun linkki löytyy mobiiliopiskelijakortista.

Storytel

Storytel on äänikirjapalvelu, jossa on yli 200 000 äänikirjaa, e-kirjaa ja podcastia. Kirjoja löytyy monilla eri kielillä, esim. suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Storytel tarjoaa opiskelijoille ilmaisen 30 päivän kokeilujakson ääni- ja e-kirjoihin. Kuuntele niin paljon kuin haluat. Tarjous on voimassa vain uusille Storytelin asiakkaille.

Kampanjasivun linkki löytyy mobiiliopiskelijakortista.