Opiskelijaedut

Saat alennukset kätevästi käyttöösi opiskelijakortilla. Opiskelijaetuja löytyy lähes kaikilta aloilta, kiinnosti sinua sitten kulttuuri, ruoka ja juoma tai vaikkapa liikunta. Voikin sanoa, että opiskelijan elämä on kortin avulla aina vähän halvempaa! Koska osa eduista on jatkuvia ja osa kertakäyttöisiä kuponkeja, löydät aina voimassaolevat edut opiskelijakortistasi.

Riippuen siitä, mikä opiskelija olet, on sinulla kaksi korttivaihtoehtoa: sininen kortti PIVO-sovelluksessa tai vihreä kortti Slice.fi-sovelluksessa.

TUTKINTO-OPISKELIJAT:
(päiväopiskelijat sekä monimuoto-opiskelijat, jotka opiskelevat tutkintoon johtavassa koulutuksessa)
Image
PIVO-sovelluksesta löydät tutkinto-opiskelijoiden mobiiliopiskelijakortin. Tällä kortilla saat käyttöösi Slice-edut, Kelan ateriatuen sekä VR:n ja Matkahuollon opiskelijahintaiset liput.
MUUT LAPIN AMKIN OPISKELIJAT:
(avoin amk, täydennyskoulutus,
polkuopiskelijat, vaihto-opiskelijat)
Image
Slice.fi-sovelluksessa toimii niin kutsuttu "vihreä opiskelijakortti" eli sillä saa käyttöönsä kaikki Slice-edut, mutta ei VR:n ja matkahuollon eikä Kelan ateriatukea.

Opiskelijaystävällisen yrityksen tunnistat tästä tarrasta:

Esimerkkejä etäeduista:

Huom! Koodit etuihin löydät opiskelijakortista!
Pakkaa uistimet mukaan ja suuntaa kalastamaan!!

Porilainen Kalastustarvike Närvänen palvelee kivijalkaliikkeessä Porin  keskustan kupeessa sekä verkossa neljässä eri osoitteessa. Kalastustarvike Närväseltä löydät tarvikkeet kalastukseen, perhokalastukseen sekä jigit ja siimat nopealla toimituksella. Rekisteröidy asiakkaaksi ja saat 5 % alennuksen mistä tahansa ostosta!

Saat aina rekisteröitymisen yhteydessä tilillesi 5 % bonusrahaa, jonka voit käyttää seuraavassa tilauksessa. Rekisteröitymisen yhteydessä annettuja tietoja ei käytetä muuhun kuin kirjautumiseen.

Äläkä lähde kalastusreissulle ilman asianmukaisia eväitä, tilaa herkulliset ja laadukkaat poron, hirven ja peuran kuivalihatuotteet helposti kotiin Renjerin verkkokaupasta! Saat vain postikulujen hinnalla kuivalihaa maistiaisiksi. Tämän lisäksi saat aina kaikki tuotteet 20 % alennuksella koodilla. Voit myös yhdistää ostokset, lisää koriin ilmainen kuivaliha ja jatka tilausta sen jälkeen!

Piristystä arkeen värikkäillä korvakoruilla!

Tsekkaa La Kivan koruvalikoima osoitteesta www.lakivastore.com/shop ! Nämä käsinmaalatut ja uniikit korut valmistetaan Suomessa, eikä näistä koruista puutu ulkonäköä ja asennetta! Suuret ja värikkäät sekä pienet mutta jälleen värikkäät korut sopivat asuun kuin asuun. Saat kaikista verkkokauppaostoista 20 % alennuksen opiskelijakortista löytyvällä koodilla.

Myös Samaskoru tarjoaa kattavan valikoiman värikkäitä korviksia, rannekoruja sekä kaulakoruja edullisin hinnoin! Saat osoitteesta www.samaskoru.fi opiskelijakortista löytyvällä koodilla aina 15 % alennuksen kaikista tuotteista ja toisella opiskelijakortista löytyvällä koodilla yhden kertaoston 20 % alennuksella!

Helli luonnonkiharoitasi
Curly Girl metodin mukaisin tuottein

Saitko pörrösi kuriin Curly Girl metodin myötä, tai löysitkö avun kuivaan hiuspohjaan suoraan tukkaasi? Onko incien lukeminen suurta tuskaa ja sopivien tuotteiden löytäminen haastavaa? Avun tarjoaa kotimainen Kiharakauppa, jonka koko tuotevalikoima sisältää vain Curly Girl metodiin sopivia tuotteita aina pesuaineista hoitoaineisiin, maskeihin ja tarvikkeisiin. Saat koko valikoimasta 20 % alennuksen opiskelijakortista löytyvällä koodilla osoitteessa www.kiharakauppa.fi

KEHITÄ ITSEÄSI KOTOILUN LOMASSA

Hyödynnä aikasi tehokkaasti itseäsi kehittäen! Varapuu, Ilkka Koppelomäki ja Slice tarjoavat yhteistyössä laadukasta ja maksutonta materiaalia itsensä ja oman talouden kehittämiseen. Ota ilo irti kotoilusta vaikka näiden valmennusten ja e kirjojen parissa:

Elämäsi Kuntoon -ohjelma nyt vain 47 € ( norm . 970€)
Puuduttaako arki tai kaipaatko muuten vain muutosta elämääsi? Tämän erinomaisen Elämäsi Kuntoon ohjelman avulla saat työkaluja oman elämäsi tutkimiseen sekä mahdolliseen suunnan muutokseen! Harjoitusohjelman avulla vahvistetaan henkisiä, fyysisiä ja sosiaalisia voimavaroja sekä kehitetään ihmisen taitoja toimia oman hyvinvointinsa edistämiseksi. Matkalla kohti parempaa elämää sinua auttavat hyvinvoinnin ja terveyden valmentajat ja asiantuntijat, joiden neuvoin ja vinkein voit kääntää elämäsi suunnan kohti energisempää arkea! Harjoitusohjelman avulla saat työkalut omien tavoitteiden asettamiseen ja niiden saavuttamiseen sekä seuraamiseen. Hyödynnä etusi osoitteessa www.varapuu.fi/sliceverkkokurssit opiskelijakortista löytyvällä koodilla.

Korjaa taloutesi Varapuun Vastaisku Taloushuolille verkkovalmennuksen avulla!
Onko taloutesi kuralla, etkä oikein tiedä miten korjata tilanne? Varapuun Vastaisku Taloushuolille on 8 osainen verkkovalmennus, jossa oma talous laitetaan kerralla kuntoon! Verkkovalmennuksen avulla saat monipuolisesti tietoa siitä, miten saada tuloksia, miten seurata omaa kassavirtaa tehokkaasti sekä työkalut oman kassavirran seurantaan automaattisesti. Valmennus sopii myös erinomaisesti heille, jotka ovat kerryttäneet huonoja lainoja ja haluavat niistä eroon sekä sijoittamisesta kiinnostuneille. Saat alehintaisen valmennuksen vain hintaan 47 € osoitteessa www.varapuu.fi/sliceverkkokurssit opiskelijakortista löytyvällä koodilla.

Nopeuta omaa vaurastumistasi Taitavaksi Rahan Kanssa verkkokurssin avulla!
Osallistu Taitavaksi Rahan Kanssa verkkokurssille ja löydä taloudellinen nerosi! Verkkokurssin avulla näet mahdottomissa tilanteissa tilaisuuksia, nopeutat omaa vaurastumistasi ja saavutat unelmiasi sekä saat oikeasti sen, mitä haluat! Unohda ajatus siitä "että ei ole varaa tähän", vaan toteuta unelmasi! Saat verkkokurssin nyt vain 47 € hintaan ( norm . 198 €) osoitteessa www.varapuu.fi/sliceverkkokurssit opiskelijakortista löytyvällä koodilla.

Aloita unelmiesi toteuttaminen jo tänään!
Ota suunta kohti unelmiasi Saa mitä haluat verkkokurssin avulla! Kuuden viikon mittainen videokurssi antaa työkalut omannäköisen elämän toteuttamiseen pienten muutosten avulla. Videokurssin avulla saat lisää onnellisuutta ja tyytyväisyyttä elämääsi sekä alat uskomaan itseesi ja omiin mahdollisuuksiisi. Videokurssia pitää itsensä johtamisen valmentaja Ilkka Koppelomäki, joka on innostanut jo tuhansia ihmisiä ottamaan uuden suunnan elämälleen. Videokurssin avulla opit yksinkertaisen menetelmän, jonka avulla voit ohjata elämääsi eteenpäin, toteuttaa tavoitteitasi ja unelmiasi sekä pääset haastavista tilanteistä eteenpäin. Varmista paikkasi mukana osoitteessa www.varapuu.fi/sliceverkkokurssit , saat verkkokurssin hintaan 47 € ( norm. 79 €) opiskelijakortista löytyvällä koodilla.

Talous kuntoon Tunne Taloutesi Tunnetaloutesi kirjan vinkkien avulla!
Tunne Taloutesi - Tunnetaloutesi -kirja auttaa sinua laittamaan taloutesi ihanteelliseen kuntoon ja tekemään ne asiat, joita taloudellisesti turvattu elämä vaatii ilman turhaa hammastenkiristelyä. Saat nyt opiskelijakortista löytyvällä koodilla tämän erinomaisen e kirjan hintaan 0 €! Aktivoi oma alennuksesi osoitteessa www.varapuu.fi/sliceverkkokurssit

Oman talouden hoitaminen on pääsääntöisesti tunnepeliä. Tunne Taloutesi tarjoaa yksien kansien sisällä yksinkertaisia neuvoja ja vinkkejä oman talouden hallintaan. Kirjassa olevat esimerkit on laadittu siten, että kuka tahansa saa vinkeistä kiinni ja pääsee pistämään oman taloutensa kuntoon helposti ja kätevästi.

Aloita sijoittaminen jo tänään!
Vaurastumisen reseptit e kirja on havainnollistava opas sijoittamisesta ja sen aloittamisesta, joka tarjoaa esimerkkien kautta talouden perusajatuksia. Kirja tarjoaa ohjeet oman talouden hallintaan sekä purkaa vaurastumiseen liittyviä vääriä uskomuksia ja myyttejä. Saat nyt Vaurastumisen reseptit e-kirjan veloituksetta ( norm . 29 €) opiskelijakortista löytyvässä osoitteessa.

Muuta ajatustesi suuntaa ja menesty!
Napoleon Hillin vuonna 1937 kirjoittama "Ajattele oikein menesty!" avaa 20 vuoden tutkimusmatkan tuloksen, josta selviää tietyt yhtäläisyydet ja lainalaisuudet menestyneiden ihmisten välillä. Jos ei ihminen pysty mielessään kuvittelemaan itseään rikkaana, menestyneenä, terveenä, iloisena ja onnellisena, hän ei myöskään pysty koskaan saavuttamaan sellaista elämää. Tilaa oma e kirjasi veloituksetta opiskelijakortista löytyvässä osoitteessa.

Käännä asenteesi Asenne-äänikirjan avulla!
Onko elämäsi menestys kiinni siitä mitä muut sanovat ja siitä miten asiat on mennyt tähän asti? Ei huolta, tämä Asenne äänikirja on todellinen avain menestykseen! Saat sen nyt hintaan 5 € opiskelijakortista löytyvässä osoitteessa. 
Ei ole samantekevää, miten asennoidut asioihin ja miten käyttäydyt ihmisten parissa. Asenteesi voi ratkaista, kuinka hyvin pärjäät elämässäsi. Asenteesi näkyy ihmissuhteissa, myynnissä, yrittämisessä, koulussa ja yleensäkin elämässä. Kuuntele, mitä tämä kirja sisältää ja kokeile sen antamia ohjeita jokapäiväisessä elämässäsi. Huomaat, kuinka paljon asenteesi vaikuttaa oikeasti ja näet millaiseksi elämäsi voi muuttua.

50 ensimmäiselle maksuton ja henkilökohtainen 30 min huippuvalmennus teemalla hyvinvointi & business!
Ovatko opintosi loppusuoralla ja pohdit uraasi, yrittäjyyttä, omaa jaksamistasi, terveyttä tai kasvua? Rullaako arkesi niin lujaa ettei aika tunnu riittävän oman liiketoiminnan ja hyvinvoinnin tasapainottamiselle? Jos vastasit kyllä, tämä etävalmennus voi sopia juuri sinulle! 30 minuutin henkilökohtaisen mentoroinnin luotsaavat kaksi huipputason asiantuntijaa, joiden kanssa voit keskustella vaikka liiketoiminnan kehittämisestä, ruokavaliosta, treeniohjelmasta, hyvinvoinnista sekä yrittäjyydestä, lähes kaikesta teemalla hyvinvointi & business. Mentoreina toimivat entinen jalkapalloammattilainen ja palkittu yrittäjä Ilkka Santahuhta sekä valmentaja, tunnettu julkinen puhuja sekä terveyden puolestapuhuja Mikko Jarrah.

Ilmoittautumisohjeet löytyvät opiskelijakortista!

Hidasta Elämää -verkkopuodista iloa kotoiluun

Verkkopuodista löydät kirjoja, korttipakat moniin elämän eri tilanteisiin magneetteja, onnittelukortteja, paljon tuotteita  lapsille sekä muistiinpanovälineitä, kestokasseja ja paljon muuta kivaa kotiin ja juhliin. Saat kaikki tuotteet 15 % alennuksella opiskelijakortista löytyvällä koodilla. Siirry ostoksille osoitteessa www.hidastaelamaa.fi/puoti .

Osallistu Ivy
League kursseille ilmaiseksi etänä!

Yhdysvaltojen itärannikon huippuyliopistot tarjoavat yli 450 kurssia ilmaiseksi verkossa. Mukana on useita designin, taiteen, liiketoiminnan ja ohjelmoinnin kursseja, kuten University of Pennsylvanian Gamification kurssi. Lue lisää ja ilmoittaudu opiskelijakortista löytyvän linkin kautta.

Kaikkea kivaa
Mulletoi.comista

Mulletoi.com tarjoaa iloa ja hupia korona ajalle ja sen jälkeen! Mulletoin verkkokaupasta löydät tarvikkeet juhliin ja arkeen, koriste esineitä, tarvikkeet keittiöön, kylppäriin ja olkkariin sekä asusteet ja biletuotteet. Saatat myös löytää valikoimista jotain sellaista, jota et edes tiennyt tarvitsevasi! Saat kaikista tuotteista 15 % alennuksen opiskelijakortista löytyvällä koodilla. Lunasta alennuksesi osoitteessa www.mulletoi.com