Opiskelijaedut

Saat alennukset kätevästi käyttöösi opiskelijakortilla. Opiskelijaetuja löytyy lähes kaikilta aloilta, kiinnosti sinua sitten kulttuuri, ruoka ja juoma tai vaikkapa liikunta. Voikin sanoa, että opiskelijan elämä on kortin avulla aina vähän halvempaa! Koska osa eduista on jatkuvia ja osa kertakäyttöisiä kuponkeja, löydät aina voimassaolevat edut opiskelijakortistasi.

Riippuen siitä, millainen opiskelija olet, on sinulla kaksi korttivaihtoehtoa: sininen kortti PIVO-sovelluksessa tai vihreä kortti Slice.fi-sovelluksessa.

Mikäli et ole vielä jäsen, siirry sivulle ryhdy jäseneksi →
Mikäli haluat uusia jäsenyytesi, siirry sivulle jatka jäsenyyttä →

TUTKINTO-OPISKELIJAT:

(päiväopiskelijat sekä monimuoto-opiskelijat, jotka opiskelevat tutkintoon johtavassa koulutuksessa)

pivon logo

PIVO-sovelluksesta löydät tutkinto-opiskelijoiden mobiiliopiskelijakortin. Tällä kortilla saat käyttöösi Slice-edut, Kelan ateriatuen sekä VR:n ja Matkahuollon opiskelijahintaiset liput.

MUUT LAPIN AMKIN OPISKELIJAT:

(avoin amk, täydennyskoulutus, polkuopiskelijat, vaihto-opiskelijat)
slice.fin logo

Slice.fi-sovelluksessa toimii niin kutsuttu "vihreä opiskelijakortti" eli sillä saa käyttöönsä kaikki Slice-edut, mutta ei VR:n eikä Matkahuollon opiskelijahintaisia lippuja eikä Kelan ateriatukea.

Opiskelijaystävällisen yrityksen tunnistat tästä tarrasta:

opiskelijamyönteinen yritys-tarra

Rovaniemi:

-10 percent taxi offer in Rovaniemi

Esimerkkejä etäeduista:

Huom! Koodit etuihin löydät opiskelijakortista (PIVO ja Slice.fi)!

Etuja voit kurkata myös slicen lappi-sivulta: slicelappi.fi

fitness247 kuva
Fitness24Seven

Liity jäseneksi, ja treenaa ilmaisen aloitusmaksun lisäksi puoleen hintaan 3 kuukautta! Edun arvo on jopa yli 50 euroa.

Tämä opiskelijoille tarjottu etu on markkinoiden paras – ainoastaan Slicen ja Pivon käyttäjille tarjotaan kolmen kuukauden alennuskampanja salille. Fitness24Sevenin jäsenenä pääset treenaamaan yli 50:llä salilla Suomessa ja yli 250:lla kuntosalilla ympäri maailmaa. Jäsenyydellä voit treenata saleilla ympäri vuorokauden ja osallistua ryhmäliikuntatunneille. Saleilla on naisille myös täysin oma treenitila. Jäsenyydessä ei ole sitoutumisaikaa, vain kahden kuukauden irtisanomisaika.

Liity jäseneksi toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella ja saat treenimaksusta 50 % alennuksen kolmen (3) ensimmäisen kuukauden ajaksi (norm. 19,90 € /kk). Tarjoamme myös aloitusmaksun veloituksetta (arvo 24,90 €).

Tarjous on voimassa 12.8.-30.9.2021 opiskelijakorttisovelluksessa ja se on hyödynnettävissä vain verkossa. Tarjous on voimassa uusille jäsenille tai niille, joilla ei ole voimassa olevaa jäsenyyttä rekisteröitymishetkellä. Tarjouksen voi hyödyntää vain Slice ja Pivo-sovelluksen kautta vähintään 18-vuotiaat opiskelijat. Tarjousaikana jäsenyyttä ei pysty jäädyttämään.

Edun voi lunastaa mobiiliopiskelijakortista löytyvästä linkistä.

viaplay
Elisa Viihde Viaplay

Kokeile nyt 3 kuukautta yhden hinnalla. Norm. 12,99 € / kk.

Elisa Viihteen ja Viaplayn suoratoistopalvelut yhdistyivät. Elisa Viihde Viaplaystä löydät Hollywood-uutuudet, suositut alkuperäissarjat sekä eniten kotimaisia elokuvia ja sarjoja.

Palvelusta löydät huippuohjelmat kotinäytöllesi huippuedulliseen hintaan! Haluaisitko esimerkiksi seurata rikollispomo Raymond "Red" Reddingtonin - joka työskentelee myös salaisesti FBI:n tiedonantajana - edesottamuksia brutaalissa mutta sitäkin mielenkiintoisemmassa maailmassa? Vai haluaisitko testata, että uppoaako sinuun kulttisarja South Parkin rajoja rikkova huumori?

Nyt 3 kuukautta yhden hinnalla, jonka jälkeen 12,99 € / kk. Ei sitovaa määräaikaisuutta - voit perua tilauksen koska tahansa.

nextory
Nextory

Lue ja kuuntele e- ja äänikirjoja ilmaiseksi 7 viikon ajan! Nextoryn tuhansia kirjoja sisältävää valikoimaa voit kuunnella missä vain. Halusit sitten oppia, rentoutua tai nauttia, löydät Nextorysta juuri itsellesi sopivan kirjan – ja mikä parasta, voit kuunnella äänikirjoja myös offline-tilassa.

Bookbeat

BookBeat on Suomen suurin ja suosituin äänikirjoja tarjoava palvelu, jossa voit kuukausimaksua vastaan kuunnella rajattomasti materiaalia älypuhelimella tai tabletilla. BookBeat on selkeä markkinajohtaja, jolla on yli 100 000 maksavaa käyttäjää Suomessa. Tämä on helppo selittää palvelun laadulla ja valikoiman koolla. Et kerkeä kuuntelemaan äänikirjavalikoimaa läpi, vaikka yrittäisit!

Uutena asiakkaana, voit kokeilla e- ja äänikirjapalveluamme alennuskoodillasi 30 päivää maksutta. Kokeilujakson jälkeen BookBeat maksaa 9,99 €/kk. Ei sitovaa määräaikaa. Kokeile BookBeat Premiumia maksutta.

Storytel

Storytel on äänikirjapalvelu, jossa on yli 200 000 äänikirjaa, e-kirjaa ja podcastia. Kirjoja löytyy monilla eri kielillä, esim. suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Storytel tarjoaa opiskelijoille ilmaisen 30 päivän kokeilujakson ääni- ja e-kirjoihin. Kuuntele niin paljon kuin haluat. Tarjous on voimassa vain uusille Storytelin asiakkaille.

apple
Apple-tuotteita alennuksella

Apple-tuotteet nyt erikoishintaan opiskelijoille 1Store myymälöissä tai verkkokaupassa.

Nyt muun muassa MacBook Air huippuhintaan 979 € (norm. 1 159 €) sekä MacBook Pro opiskelijahintaan alkaen 1299 € (norm. 1 479 €). Säästät siis näillä alennuksilla jopa 180 euroa! Nyt kannattaa ehdottomasti päivittää läppäri ajan tasalle opintoja varten.

Alennusta lunastaessasi myymälässä ota mukaan voimassa oleva opiskelijakortti tai opiskelijatodistus. Verkkokaupasta tilatessa tulee lähettää opiskelijakortista tai -todistuksesta kuva.

Voit tilata verkkokaupasta 1store.fi opiskelijahintaisia tuotteita heti rekisteröitymisen jälkeen.

dna logo
DNA Loistohintakampanja

Olisiko nyt taas sopiva aika kilpailuttaa nykyinen liittymä, ja kenties jopa vaihtaa parempaan? DNA:lla on tällä hetkellä käynnissä loistohintakampanja, jossa tarjotaan todella edullista liittymävaihtoehtoa. Ei muuta kuin linkki auki ja lunastamaan.

Loistohintakampanjan liittymävaihtoehdot:

DNA Rajaton 4G 10M liittymä hintaan 19,90 €/kk 12 kk ajan. Tämän jälkeen hinta on 26,90 €/kk. Avausmaksu 4,90 €.

DNA Nopea 4G Rajaton Plus -liittymä hintaan 21,90 €/kk 12 kuukauden ajan. Tämän jälkeen hinta on 34,90 €/kk. Avausmaksu 4,90 €.

myprotein kansikuva
MyProtein

MyProtein on sivusto, joka tarjoaa Suomen parhaan valikoiman urheiluvarusteita ja lisäravinteita. MyProtein tarjoaa uskomattoman kovana kertaetunaan -35 % alennuksen kaikista tuotteista pl. uutuustuotteet sekä varusteet.

glossybox bannerikuva
Glossybox

Kokeile GLOSSYBOX -kauneustilausta nyt ja saat ensimmäisen boksin vain 10 €!

Rakastatko kauneudenhoitoa? GLOSSYBOX kauneustuotteiden tilauspalvelu, jonka avulla pääset testaamaan uusia, jännittäviä tuotteita ihonhoitoon, kosmetiikkaan ja hiustuotteisiin.

Joka kuukausi saat viisi huolella valittua kauneustuotetta, joiden arvo on vähintään 50 €  uusilta ja ikonisilta kauneusbrändeiltä, jotka ovat pakattu ylelliseen boksiimme.

Tilaajan edut!

Sen lisäksi, että saat kuukausittaisen kauneusboksin, tilaajana on myös paljon muita etuja! Kerää krediittejä käytettäväksi tuleviin bokseihin tai suosikkituotteisiisi Lookfantastic.fi – kauneussivustolla. Saat myös etuoikeuden eksklusiivisiin Limited Edition bokseihin ja etuihin Glossy Loungessamme.

Juuri nyt sinulla on mahdollisuus liittyä Glossieksi ja saat ensimmäisen kauneusboksin vain 10 €, kun valitset jatkuvan kuukausitilauksen. Tilauksen norm. Hinta 17,99 €/ kk.