Opiskelijaedut

Saat alennukset kätevästi käyttöösi opiskelijakortilla. Opiskelijaetuja löytyy lähes kaikilta aloilta, kiinnosti sinua sitten kulttuuri, ruoka ja juoma tai vaikkapa liikunta. Voikin sanoa, että opiskelijan elämä on kortin avulla aina vähän halvempaa! Koska osa eduista on jatkuvia ja osa kertakäyttöisiä kuponkeja, löydät aina voimassaolevat edut opiskelijakortistasi.

Riippuen siitä, millainen opiskelija olet, on sinulla kaksi korttivaihtoehtoa: sininen kortti PIVO-sovelluksessa tai vihreä kortti Slice.fi-sovelluksessa.

Mikäli et ole vielä jäsen, siirry sivulle ryhdy jäseneksi →
Mikäli haluat uusia jäsenyytesi, siirry sivulle jatka jäsenyyttä →

TUTKINTO-OPISKELIJAT:

(päiväopiskelijat sekä monimuoto-opiskelijat, jotka opiskelevat tutkintoon johtavassa koulutuksessa)

pivon logo

PIVO-sovelluksesta löydät tutkinto-opiskelijoiden mobiiliopiskelijakortin. Tällä kortilla saat käyttöösi Slice-edut, Kelan ateriatuen sekä VR:n ja Matkahuollon opiskelijahintaiset liput.

MUUT LAPIN AMKIN OPISKELIJAT:

(avoin amk, täydennyskoulutus, polkuopiskelijat, vaihto-opiskelijat)
slice.fin logo

Slice.fi-sovelluksessa toimii niin kutsuttu "vihreä opiskelijakortti" eli sillä saa käyttöönsä kaikki Slice-edut, mutta ei VR:n eikä Matkahuollon opiskelijahintaisia lippuja eikä Kelan ateriatukea.

Opiskelijaystävällisen yrityksen tunnistat tästä tarrasta:

opiskelijamyönteinen yritys-tarra

Rovaniemi:

-10 percent taxi offer in Rovaniemi

Kemi:

Esimerkkejä etäeduista:

Huom! Koodit etuihin löydät opiskelijakortista (PIVO ja Slice.fi)!

Etuja voit kurkata myös slicen lappi-sivulta: slicelappi.fi

Syksyn huikea opiskelijaetumme sinulle!

Aloita lukuvuosi tarinoiden täyttämänä. Me Slicellä saamme syksyn kunniaksi tarjota sinulle erityisen pitkän 7 viikon ilmaisen kokeilujakson Nextoryyn ja heidän yli 400 000 ääni- ja e-kirjan valikoimaan!

Voimassa Nextoryn uusille asiakkaille.

Tallink Silja

Ti di di di dii, kuuletko kutsun? Opiskelu on ok, mutta kivointa on matkustaminen. Vielä kivempaa on matkustaa vähän edullisemmin.

Laivoilla on tarjolla uudet menut ja hurmaavat uudet laivaviinit. Buffetmenu on nyt entistä vegaanisempi ja maittavampi. Silja Linen 65-vuotissynttäreiden kunniaksi olemme myös paketoineet vuoteen kaikkea muuta mukavaa ohjelmaa.

Opiskelija, varaa matkasi opiskelijan koodilla niin saat -20 % alennusta. Tartu tarjoukseen ja vietä unohtumaton elämys laivalla!

Varaa matka nyt: tallinksilja.fi/etsi-matka

Fitness24Seven

Jäsenyys opiskelijoille vain 21,90 €/kk 10 kk ajaksi

Liity jäseneksi ja treenaat 10 kk ajan hintaan 21,90 €/kk. Aloitusmaksu veloitetaan liittymisen yhteydessä. Tarjous on voimassa vain verkkokaupassa opiskelijoille 30.9.2022 asti. Tarjousajan jälkeen jäsenyys jatkaa automaattisesti normaalihintaisena 24,90 €/kk. Täydet kampanjaehdot verkkosivuilla fi.fitness24seven.com.

Bodymaja

Bodymaja on Suomen ainoa vain kehonkoostumusmittauksiin erikoistunut toimija. Olemme rakentaneet mittauspisteverkoston, joka vastaa tarpeisiisi niin laadun kuin helppoudenkin osalta. Pääset kehonkoostumusmittaukseen ilman ajanvarausta ja omassa rauhassa.

Mittaukset suoritetaan itsepalvelupisteissä, joissa on käytössä laadukkaat Inbody 770 -laitteet. Erityisesti olemme panostaneet siihen, että mittausten tilaus ja tulosten lukeminen on helppoa.

Mittauksen jälkeen näet verkkopalvelussamme selkeän raportin, jonka voi myös jakaa joko sähköisenä tai tulostaa talteen. Tämä auttaa sinua seuraamaan hyvinvointiasi ja kehosi muutoksia.

Tulosraporttimme on markkinoiden laajin, ja sisältää esim. lihas-rasvadiagnoosin, rasvaprosentin, haitallisen viskeraalirasvan sekä lihaksiston puolierot. Yhteensä n. 40 eri mittaria.

Sivuiltamme näet miten selkeältä raportti näyttää. Jokaisen arvon kohdalla kerrotaan, mitä se tarkoittaa ja mihin se liittyy. Tutustu lisää ja etsi lähin mittauspaikkasi osoitteesta www.bodymaja.fi.

Testaa palvelua -50 % hinnalla käyttämällä koodia  osoitteessa www.bodymaja.fi. Koodin löydät PIVOsta/Slicesta!

1Store Apple Premium Reseller

Hanki uusi opiskelukaveri.

1Storesta saat kaikki Mac-mallit ja iPadit opiskelija-alennuksella! Nyt esim. huippusuosittu MacBook Air alk. 999 €

Tule Apple-myymälöihimme Helsinkiin tai Turkuun, tai rekisteröi opiskelijakorttisi verkossa ja tilaa kätevästi verkkokaupastamme opiskelijahintaan. Myymälässä asioidessasi ota PIVO/Slice-opiskelijakortti mukaasi!

Padel Club Finland

Padel Club Finland on Suomen suurin padelketju, joka on perustettu vuonna 2016. Meillä on klubeja laajalla kädellä ympäri Suomea. Tarkista nettisivuiltamme lähin klubisi ja varaa kenttä käyttöösi.

Padel on mailapeli, jossa yhdistyy tenniksen ja squashin ominaisuudet. Se on hauska ja sopivan haastava laji kunnon kohottamiseen ja soveltuu kaiken tasoisille harrastajille. Koska lajia pelataan aina nelinpelinä, se on myös hyvin sosiaalinen laji. Padel on maailman nopeimmin kasvava urheilulaji.

Padel Club Finland tarjoaa opiskelijoille kenttävaraukset arkisin klo 6-15 vain 24 €/h! Hinta ei sisällä mailavuokraa.

Lue lisää PIVO/Slice.fi

HBO Max

HBO Max tarjoaa opiskelijoille -35 % alennuksen vuositilauksista!

HBO Max on sarjoja ja elokuvia esittävä suoratoistopalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen uusimpia menestyssarjoja ja moderneja klassikkoja, kuten esim. Game of Thrones tai Sopranos. Lisäksi HBO Max tarjoaa ensi-iltakatseluun myös elokuvia – niin kansainvälisiä, paikallisia kuin indieitä.

Muista myös tämän lisäksi tarkkailla myös paikallisia etuja, joista alla pari poimintaa:

    1. Motel Tornio / Scanburger: Kaksi juustoburgeria yhden hinnalla ma-ti
    2. Cafe Rovaniemi: Kaksi cappuccinoa yhden hinnalla