Opiskelijaedut

Saat alennukset kätevästi käyttöösi opiskelijakortilla. Opiskelijaetuja löytyy lähes kaikilta aloilta, kiinnosti sinua sitten kulttuuri, ruoka ja juoma tai vaikkapa liikunta. Voikin sanoa, että opiskelijan elämä on kortin avulla aina vähän halvempaa! Koska osa eduista on jatkuvia ja osa kertakäyttöisiä kuponkeja, löydät aina voimassaolevat edut opiskelijakortistasi.

Riippuen siitä, millainen opiskelija olet, on sinulla kaksi korttivaihtoehtoa: sininen kortti PIVO-sovelluksessa tai vihreä kortti Slice.fi-sovelluksessa.

Mikäli et ole vielä jäsen, siirry sivulle ryhdy jäseneksi →
Mikäli haluat uusia jäsenyytesi, siirry sivulle jatka jäsenyyttä →

TUTKINTO-OPISKELIJAT:

(päiväopiskelijat sekä monimuoto-opiskelijat, jotka opiskelevat tutkintoon johtavassa koulutuksessa)

pivon logo

PIVO-sovelluksesta löydät tutkinto-opiskelijoiden mobiiliopiskelijakortin. Tällä kortilla saat käyttöösi Slice-edut, Kelan ateriatuen sekä VR:n ja Matkahuollon opiskelijahintaiset liput.

MUUT LAPIN AMKIN OPISKELIJAT:

(avoin amk, täydennyskoulutus, polkuopiskelijat, vaihto-opiskelijat)
slice.fin logo

Slice.fi-sovelluksessa toimii niin kutsuttu "vihreä opiskelijakortti" eli sillä saa käyttöönsä kaikki Slice-edut, mutta ei VR:n eikä Matkahuollon opiskelijahintaisia lippuja eikä Kelan ateriatukea.

Opiskelijaystävällisen yrityksen tunnistat tästä tarrasta:

opiskelijamyönteinen yritys-tarra

Rovaniemi:

-10 percent taxi offer in Rovaniemi

Kemi:

Esimerkkejä etäeduista:

Huom! Koodit etuihin löydät opiskelijakortista (PIVO ja Slice.fi)!

Etuja voit kurkata myös slicen lappi-sivulta: slicelappi.fi

elisa logo

ELISA

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ JA OSALLISTU ARVONTAAN
Jätä meille yhteystietosi, niin saat Elisalta liittymätarjouksen puhelimitse. Soittoluvan antaneiden kesken arvomme Apple iPhone 13 Pro 128 Gt 5G puhelimen, jonka arvo on 1178,50 €.
Uusi iPhone 13 Pro on kaikkien aikojen iPhone. Tässä älypuhelimessa on häkellyttävä 6,1” OLED-kosketusnäyttö 120 Hz virkistystaajuudella sekä tehokas 5G-yhteyksiä tukeva A15 Bionic -prosessori. Lisäksi laitteella on markkinoiden johtava IP68-vedenkestävyysluokitus.
Kilpailuaika 16.2.2022–15.5.2022. Onnea arvontaan!
Voit osallistua arvontaan opiskelijakortista löytyvästä linkistä!

HBO MAX

HBO Max on sarjoja ja elokuvia esittävä suoratoistopalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen uusimpia menestyssarjoja ja moderneja klassikkoja, kuten esim. Game of Thrones tai Sopranos. Lisäksi HBO Max tarjoaa ensi-iltakatseluun myös elokuvia – niin kansainvälisiä, paikallisia kuin indieitä.
HBO Max tarjoaa opiskelijoille -35 % alennuksen vuositilauksista!
Edun voit lunastaa opiskelijakortista löytyvästä linkistä.

ifolor mainoskuva

IFOLOR

Ifolor on kotimainen ja Suomen suosituin kuvatuotteiden valmistaja. Ikuista parhaat hetkesi kuvakirjoihin, kiitoskortteihin tai, kalentereihin. Tai nosta parhaat kuvasi canvastauluna seinälle!
Ja jos etsit esimerkiksi lahjaideoita, löydät erilaisia vaihtoehtoja Ifolorin verkkokaupasta. Valikoimasta löydät mm. kuvamukit, ostos- ja treenikassit, palapelejä, vilttejä ja tyynyjä. Ja paljon muuta! Kuvalahjat ovat antajansa näköisiä ja ne on helppo tehdä ja tilata.
Ifolor tarjoaa opiskelijoille -25 % alennuksen neliö- ja retrokuvista, kalentereista, Deluxe-kuvakirjoista, kutsu- ja kiitoskorteista, canvastauluista sekä kuvalahjoista etukoodilla jonka löydät mobiiliopiskelijakortistasi. Edun voi lunastaa Ifolorin verkkokaupassa.

foodora logo

FOODORA

Jos etsit palvelua, joka yhdistää melkein kaikki Suomen ravintolat, olet löytänyt sen. Foodora kerää ravintolat yhteen paikkaan, jotta ruoan tilaaminen kotiinkuljetuksella olisi sinulle mahdollisimman helppoa. Saman palvelun alta sekä löydät lähimmät ravintolat että pääset tilaamaan kotiinkuljetuksella niiden ruokalistoilta juuri sinulle mieleistä ruokaa helposti ja nopeasti. Voit tilata ruoat meidän näppärällä applikaatiolla tai kätevästi verkossa. Nyt vain tutustumaan ja ihastumaan!

Foodora tarjoaa uusille asiakkaille 14 € alennuksen ravintolatilauksesta!

murren murkinan mainoskuva

MURREN MURKINA

Murren Murkina on koirien ja kissojen luonnolliseen ruokintaan erikoistunut aktiiviharrastajan eläintarvikeliike, josta löydät runsaan valikoiman laadukkaita ruokia sekä tarvikkeita arkeen ja harrastuksiin. Murren Murkinalla on kolme ammattitaitoisesta palvelustaan tunnettua myymälää pääkaupunkiseudulla, jotka sijaitsevat hyvien yhteyksien varrella Itä-Helsingin Roihupellossa, Espoon Mankkaalla sekä Vantaan Tammistossa.
Murren Murkina tarjoaa opiskelijoille kaikki normaalihintaiset tuotteet -5 % alennuksella.
Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme!

Muista myös tämän lisäksi tarkkailla myös paikallisia etuja, joista alla pari poimintaa:

  1. Crossfit Rovaniemi: Mikä tahansa ostos -15 % alennuksella
  2. Cafe Rovaniemi: Kaksi cappuccinoa yhden hinnalla