Opiskelijaedut

Saat alennukset kätevästi käyttöösi opiskelijakortilla. Opiskelijaetuja löytyy lähes kaikilta aloilta, kiinnosti sinua sitten kulttuuri, ruoka ja juoma tai vaikkapa liikunta. Voikin sanoa, että opiskelijan elämä on kortin avulla aina vähän halvempaa! Koska osa eduista on jatkuvia ja osa kertakäyttöisiä kuponkeja, löydät aina voimassaolevat edut opiskelijakortistasi.

Riippuen siitä, mikä opiskelija olet, on sinulla kaksi korttivaihtoehtoa: sininen kortti PIVO-sovelluksessa tai vihreä kortti Slice.fi-sovelluksessa.

TUTKINTO-OPISKELIJAT:
(päiväopiskelijat sekä monimuoto-opiskelijat, jotka opiskelevat tutkintoon johtavassa koulutuksessa)
Image
PIVO-sovelluksesta löydät tutkinto-opiskelijoiden mobiiliopiskelijakortin. Tällä kortilla saat käyttöösi Slice-edut, Kelan ateriatuen sekä VR:n ja Matkahuollon opiskelijahintaiset liput.
MUUT LAPIN AMKIN OPISKELIJAT:
(avoin amk, täydennyskoulutus, polkuopiskelijat, vaihto-opiskelijat)
Image
Slice.fi-sovelluksessa toimii niin kutsuttu "vihreä opiskelijakortti" eli sillä saa käyttöönsä kaikki Slice-edut, mutta ei VR:n ja matkahuollon eikä Kelan ateriatukea.

Opiskelijaystävällisen yrityksen tunnistat tästä tarrasta:

Esimerkkejä etäeduista:

Huom! Koodit etuihin löydät opiskelijakortista!
KEHITÄ ITSEÄSI SAAMAAN HALUAMASI, NIIN ELÄMÄSSÄ, TERVEYDESSÄ KUIN TALOUDESSA, POIKKEUKSELLISEN EDULLISEEN SLICE-HINTAAN!

Yhteistyössä Slicen, Varapuun ja Ilkka Koppelomäen kanssa on neuvoteltu poikkeuksellisen laadukasta ja maksutonta etämateriaalia kotioloihin. Materiaalit on valittu ja neuvoteltu suoraan Slice-tiimin vetäjien toimesta suosittelujen kera. Ne on tarkoitettu palvelemaan juuri tätä hetkeä, jolloin kotoilu, terveys, talous ja oikea asenne ovat ajankohtaisia ja tärkeitä:

 • Varapuun vastaisku taloushuolille – slicekurssi oman talouden hallintaan - 47 €
 • Taitavaksi rahan kanssa verkkokurssi (norm. 198 €) - 47 €
 • Elämäsi Kuntoon -ohjelma (norm. 970 €) - 47 €
 • Asenne-äänikirja (norm. 15 €) - 5 €
 • Tunnetaloutesi (norm. 19 €) - eKirja - 0 €
 • Vaurastumisen reseptit -eKirja (nom. 29 €) - 0 €
 • Ajattele oikein – menesty, Napoleon Hill -äänikirja (norm. 5 €) – 0 €
 • Saa mitä haluat -verkkokurssi (norm. 79 €) - 47 €
NEXTORYN OPISKELIJAETU:

Lähde nauttimaan Suomen upeasta luonnosta ja raittiista ulkoilmasta ääni- ja e-kirjojen parissa! Nextoryn uutena asiakkaana saat 30 päivän (norm. 14 päivän) maksuttoman kokeilujakson ääni- ja e-kirjojen ihmeelliseen maailmaan. Slice-tiimi haluaa vinkata esim. Joe Dispenzan uutuusteosta “Luo itsesi uudelleen”, joka on sopivan kehittävää vastapainoa vaikkapa Netflixin liikakuluttamiselle. Bonusvinkkinä: Katso lähin ulkoilureittisi kätevästi osoitteesta luontoon.fi tai retkipaikka.fi. Näillä eväillä keho ja mieli kiittää <3

KESÄKUNTOON PIUKKOJEN PAIKKOJEN VERKKOTREENILLÄ:

Ethän ryhdy sohvaperunaksi, vaikka ryhmäliikuntatunnit ovatkin peruttu?! Piukat Paikat tarjoaa kotioloihin verkkovalmennusta erityisen edullisesti! Saat hulppean -40 % alennuksen verkkovalmennuksista ja ohjelmapaketeista! Uudet verkkovalmennukset alkavat aina maanantaisin ja voit valita haluamasi alkamispäivän oston yhteydessä.

WOLT -10 € ALENNUS:

Onko leffaillan aikana välttämätöntä aina syödä pizzaa? Ei ainakaan, jos on uskomista “Luo itsesi uudelleen” -kirjaan, josta jo mainitsimme 🙂 Miten olisi vaikkapa ruokaisa salaatti edullisesti kotiinkuljetettuna? WOLTin valikoimasta löytyy myös terveellisiä vaihtoehtoja läpi Suomen, kuten salaatteja, subeja ja muita ravintola-annoksia. Saat uutena asiakkaana 10 euron alennuksen ensimmäisestä kuljetustilauksesta.

NORDEA GOLD - LUOTTOKORTTI KÄYTTÖÖSI JO HETI OPISKELUPAIKAN SAATUASI:

Terveyden lisäksi myös talous on nyt hyvin ajankohtainen aihe, jolloin luoton ja oman talouden hallinta on hyödyllistä. Nyt voit hoitaa talousasioita kuntoon kotoillessasi! Nordea tarjoaa huippuedun korkeakouluopiskelijoille arjen talouden hallintaan edullisen Nordea Gold -luottokortin muodossa.

REVOLUT TARJOAA 10 € RAHAA OPISKELIJOILLE

Revolut-pankki tarjoaa edulliset ja kätevät pankkipalvelut erityisesti ulkomailla matkustellessa ja eri valuutoilla maksaessasi. Revolutin avulla voit käyttää sujuvasti yli 150 eri valuuttaa suotuisalla kurssilla, tehdä automaattinostot ulkomailla ilman kuluja sekä vaihtaa euroja. Vaikka matkustaminen ei olekaan nyt ajankohtaista, voi matkakärpäsen puremaa (ja taloutta) siis hoitaa avaamalla oman Revolut-pankkitilin kätevästi verkossa, saat tilillesi heti 10 euron aloitussumman vapaaseen käyttöön! Pankkia käytetään Revolut App -mobiilisovelluksella ja saat käyttöösi myös tietysti sen perinteisen pankkikortin.

NYT 50 ENSIMMÄISELLE MAKSUTON, HENKILÖKOHTAINEN 30 MIN HUIPPUVALMENNUS HALUAMASTASI AIHEESTA, TEEMALLA HYVINVOINTI & BUSINESS

Ehkäpä tämän uutiskirjeen kovin etu on tarkoitettu vain osalle. Se voi merkitä paljon toiselle, kun taas toiselle se ei välttämättä ole ajankohtainen. Tämä etu pysyy terveyden ja talouden teemassa. Nyt 50 ensimmäiselle opiskelijalle on tarjolla täysin ILMAINEN 30 minuutin HYVINVOINTI & BUSINESS -mentorointi henkilökohtaisena etävalmennuksena, juuri SINUA ja tarpeitasi kuunnellen. Mentoreina toimii kaksi huipputason asiantuntijaa, jotka osaavat ja tuntevat kummankin aiheen. Voit keskustella heidän kanssaan vaikkapa start up -yrittäjyydestä, liiketoiminnan kehittämisestä, liiketoiminnan ja terveyden yhteensovittamisesta, terveellisestä elämäntyylistä, ruokavaliosta, treeniohjelmista, ja lähes kaikesta business-mentoroinnin ja hyvinvoinnin kattoteemojen alla.

Tämä etu on tarkoitettu tositarkoituksella, varsinkin niille, jotka pohtivat uraansa, yrittäjyyttä, uutta liiketoimintaa, omaa jaksamistaan, terveyttä ja kasvua. Slice toivoo, että yhteyttä ottavat henkilöt eivät veisi näiden asiantuntijoiden tarjoamaa (oikeasti kallista) aikaa vain aikaa tappaakseen, vaan tositarkoituksella. On tärkeää, että olet oikeasti kiinnostunut aiheista, joko hyvinvoinnin, busineksen tai näiden kummankin kehittämisestä. Suunnattu erityisesti opintojen loppuvaiheessa oleville.

Valmentajina toimivat entinen jalkapalloammattilainen ja palkittu yrittäjä Ilkka Santahuhta, joka tekee aktiivisesti yritysmentorointia sekä menestysyrittäjä, valmentaja, tunnettu julkinen puhuja sekä terveyden puolestapuhuja Mikko Jarrah. ISO KIITOS VALMENTAJILLE HEIDÄN TARJOAMASTAAN AJASTA OPISKELIJOILLE.

“Ilkka: Former professional football player and award-winning entrepreneur. I have been in the fitness and wellness industry for over 13 years. My goal is to make the world a better place by coaching and motivating people to achieve their true potential. I work with professional athletes and elite football referees for the Union of European Football Associations UEFA and for the Football Association of Finland. Looking forward to networking with health-conscious, positive and entrepreneurial mindset people.”

 “Mikko is an authentic leader that creates impact and changes lives.He is a serial entrepreneur that has gone from two bankruptcies and huge debt to financial freedom.

Mikko has extensive experience in building and leading international sales and marketing teams. He has helped tens of thousands of people towards better health and wealth with his teams. After many years of struggle, he has realized that when you chase happiness instead of success, you get everything. "When you have internal freedom first, financial freedom will follow.."

Mikko loves helping people transform their future using online tools and social media. Today he is enjoying a nomad lifestyle while living a legacy. Mikko is also a coach, mentor, author and public speaker. Born in Finland. Raised in Dubai. Global citizen.”

ETÄFYSIOTERAPIAA OPISKELIJAHINTAAN 35 €:

Kolottaako paikat liian etätyöskentelyn tiimoilta? Slice kehottaa pitämään hyvästä työergonomiasta huolta sekä pitämään huolta kehosi hyvinvoinnista vaikkapa etäfysioterapian avulla. Turun Fysiokulma tarjoaa etäfysioterapiapalveluja videopuhelun välityksellä, jolloin apua voidaan tarjota jo varhaisessa vaiheessa kipuun tai toiminnallisiin ongelmiin. Saat opiskelijana 45 min etäfysioterapiakäynnin hintaan 35 €!

TANKOTANSSIA, JOOGAA JA AKROBATIAA ETÄNÄ:

Kiinnostaako onlinetunnit, tutorialit ja livesisällöt tankotanssin, joogan tai akrobatian parissa? Pole Community Finland -ryhmä on luotu auttamaan suomen tankotanssiyhteisöä, studioita ja ohjaajia selviytymään taloudellisesta ahdingosta Covid-19 viruksen aiheuttamien sulkujen takia. Ryhmään pääsee ainoastaan kuukausimaksun (20 €) maksaneet asiakkaat.

Tilaa vaatteet, asusteet ja juhlatarvikkeet helposti kotiin!

Pahis.fi on monipuolinen verkkokauppa, josta löydät kaiken tarpeellisen niin naamiaisiin kuin kotiin sekä runsaasti vaatteita ja kosmetiikkaa useilta eri tuotemerkeiltä. Saat verkkokauppaostot -15 % www.pahis.fi.

Osta langat ja tarvikkeet käsitöihisi edullisemmin Liljan Lankakaupasta!

Leväsjoella sijaitseva Liljan Lankakauppa tarjoaa laadukkaat käsityötarvikkeet ja -langat niin villasukkien kuin asusteidenkin tekoon. Saat verkkokaupan ja myymälän ostoista -10 % alennuksen! Verkkokauppaan pääset osoitteessa www.liljanlankakauppa.fi. Ota yhteyttä info@liljanlankakauppa.fi ja pyydä opiskelija-alennuskoodia!

Hanki tietokoneesi edullisemmin käytettynä!

Uusikierros.fi myy ekologisia ja uudelleenasennettuja laadukkaita tietokoneita uutta edullisemmin hinnoin ja täysin ehjänä. Osta oma Apple tai PC verkkokaupasta opiskelijakortista löytyvällä koodilla. Siirry verkkokauppaan täältä.

Kiinnostaako musiikkiharrastus vaikka kitaransoiton muodossa?

Rockway on kotimainen musiikkiharrastajien verkkopalvelu, jossa voit helposti aloittaa soittoharrastuksen tai kehittää jo olemassa olevaa taitoasi. Sivustolta löydät runsaasti musiikin teoriaa, videoita ja muita ohjeita musaharrastuksellesi. Saat opiskelijana 30 päivän ilmaiskokeilun veloituksetta osoitteessa.

Hanki edullisemmat lemmikkituotteet Murren Murkinasta!

Murren Murkina tarjoaa runsaan valikoiman eläintarvikkeita koirien ja kissojen luonnolliseen ruokintaan sekä harrastamiseen ja arkeen. Saat verkkokaupasta 5% alennuksen kaikista verkkokauppaostoista. Siirry verkkokauppaan osoitteessa www.murrenmurkina.com.

Edulliset lemmikkiruoat ja -herkut löydät myös Kemin Lemmikkitukun verkkokaupasta!

Saat verkkokaupasta ostetut ruoat ja herkut -5 % alennuksella osoitteesta www.keminlemmikkitukku.fi

Huolehdi kauneudestasi myös karanteeniaikoina:
 • Hyvinkäällä sijaitseva My Day Spa tarjoaa verkkokauppaostot -15 % alennuksella. Siirry verkkokauppaan osoitteessa mydayspashop.fi.
 • Påre Skincare tarjoaa luonnonmukaiset, kotimaiset sekä vegaaniset ihonhoitotuotteet edullisesti -20 % alennuksella, alennuksen saat verkkokaupasta osoitteessa pareskincare.com

Tarkista myös omien suosikkikampaamoiden, -kauneushoitoloiden sekä muiden palvelujentarjoajien lahjakortti- ja verkkokauppaostomahdollisuudet ja tue paikallisen yrittäjän liiketoimintaa myös koronakriisin keskellä!

Koti kuntoon helposti ja kätevästi!
 • Porissa sijaitseva Kivat Kehykset tarjoaa kaikista verkkokauppaostoista -10 % alennuksen, siirry verkkokauppaan osoitteessa taidetarvikkeet.org.
 • Sahra’s Shop tarjoaa kaikki verkkokauppaostot -20 % alennuksella sekä ilmaisen kotiinkuljetuksen verkkokauppaostoihin! Alennuksen saat opiskelijakortista löytyvällä koodilla ja verkkokauppaan pääset osoitteessa sahrasshop.com.
 • Tilaa laadukkaat matot ja sisustustuotteet kotiin Kotimatolta! Saat kaikki tuotteet ilmaisella kotiinkuljetuksella. Verkkokauppaan pääset osoitteessa kotimatto.fi.
 • Hanki piristystä arkeen JuhlaXilta! JuhlaX tarjoaa laajan valikoiman juhla- ja leivontatarvikkeita arkeen ja juhlaan. Saat verkkokauppaostot -10 % alennuksella. Verkkokauppaan pääset osoitteessa juhlax.fi.
 • Juhlamaailmasta löydät laajan valikoiman tarvikkeita, asusteita ja ilmapalloja naamiaisiin ja muihin juhliin! Saat verkkokaupasta kaikki tuotteet -10 % alennuksella. Verkkokauppaan pääset osoitteesta www.juhlamaailma.fi.
Ryhdy kevytyrittäjäksi ja laskuta omat työsi helposti ja huolettomasti!
 • Laskuta kesätyöt ilman omaa yritystä! Truster mahdollistaa työtehtävien laskuttamisen ilman omaa yritystä, kevytyrittäjänä. Kevytyrittäjänä voit keskittyä siihen, mitä osaat ja haluat tehdä - kirjanpito ja veroilmoitukset hoidetaan puolestasi. Saat palvelumaksuista -25 % alennuksen.
 • Myös FLOY.fi tarjoaa edulliset kevytyrittäjän palvelumaksut! Laskuta kätevästi ja helposti omat työsi FLOYn avulla, maksat vain 3 % palvelumaksua alvittomasta laskutussummasta! Lähetä kuva opiskelijakortistasi osoitteeseen palkat@floy.fi rekisteröitymisen yhteydessä. Rekisteröitymään pääset täällä.
Iloa ja huvia kotiin Kaalimadolta!

Älä suotta tylsisty kotona olemiseen, Kaalimato.com tarjoaa laadukkaat ja piristävät tuotteet arjen harmauden keskelle! Saat verkkokaupan tuotteet -15 % alennuksella koodilla osoitteesta kaalimato.com.

Jos tykkäät muuten vain shoppailla verkossa, Slice haluaa vinka alehintaisia tuotteita joita shoppailla kotisohvalta käsin:
 • Nordic Feeliltä löydät laadukkaat kauneudenhoitotuotteet ja hajuvedet edullisin alehinnoin! Saat Elemis- ja Matrix-tuotteista -20 % alennuksen 7.4. asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Ei koske säästöpakkauksia, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Siirry verkkokauppaan ja tilaa omat suosikkituotteesi alehinnoin täällä!
 • Rapunzel of Sweden tarjoaa laadukkaat hiustenpidennykset moneen eri hiuslaatuun sopivana ja useassa eri värissä! Saat koodilla -10% alennuksen yli 50 € ostoksesta! Ei koske Colorment- ja Balayage -värejä aikavälillä 18.3.-23.4. aikana. Siirry verkkokauppaan täältä!
 • Puhelinfixin hintakarnevaaleista -10 % alennus ostoskorin loppusummasta! Puhelinfixiltä löydät laajan valikoiman varaosia ja tuotteita oman älylaitteesi korjauksiin. Saat -10 % alennuksen ostoskorin loppusummasta koodia käyttämällä. Etu voimassa 31.5.2020 asti. Siirry ostoksille täältä.

Tarkista kotiseutusi palveluntarjoajien verkkosivut ja somekanavat lahjakorttien, kotiinkuljetusten ja take away –alennusten osalta, ja tue paikallisia yrittäjiä!

Nyt on hyvä aika nauttia perheen ja läheisten seurasta kotioloista käsin ja samalla vähentää sometuksen määrää sekä liiallista uutisten seurantaa, joka voi vain ahdistaa. Muista myös työergonomia sekä hyvä ryhti, venyttely ja tuolista ylösnousu kotiopintojenkin parissa! Erinomaisia vinkkejä etätyöskentelyyn voi bongata vaikka täältä.