Opiskelijaedut

Saat alennukset kätevästi käyttöösi opiskelijakortilla. Opiskelijaetuja löytyy lähes kaikilta aloilta, kiinnosti sinua sitten kulttuuri, ruoka ja juoma tai vaikkapa liikunta. Voikin sanoa, että opiskelijan elämä on kortin avulla aina vähän halvempaa! Koska osa eduista on jatkuvia ja osa kertakäyttöisiä kuponkeja, löydät aina voimassaolevat edut opiskelijakortistasi.

Riippuen siitä, mikä opiskelija olet, on sinulla kaksi korttivaihtoehtoa: sininen kortti PIVO-sovelluksessa tai vihreä kortti Slice.fi-sovelluksessa.

Mikäli et ole vielä jäsen, siirry sivulle ryhdy jäseneksi →
Mikäli haluat uusia jäsenyytesi, siirry sivulle jatka jäsenyyttä →

TUTKINTO-OPISKELIJAT:
(päiväopiskelijat sekä monimuoto-opiskelijat, jotka opiskelevat tutkintoon johtavassa koulutuksessa)
Image
PIVO-sovelluksesta löydät tutkinto-opiskelijoiden mobiiliopiskelijakortin. Tällä kortilla saat käyttöösi Slice-edut, Kelan ateriatuen sekä VR:n ja Matkahuollon opiskelijahintaiset liput.
MUUT LAPIN AMKIN OPISKELIJAT:
(avoin amk, täydennyskoulutus,
polkuopiskelijat, vaihto-opiskelijat)
Image
Slice.fi-sovelluksessa toimii niin kutsuttu "vihreä opiskelijakortti" eli sillä saa käyttöönsä kaikki Slice-edut, mutta ei VR:n ja matkahuollon eikä Kelan ateriatukea.

Opiskelijaystävällisen yrityksen tunnistat tästä tarrasta:

Image
Image

Esimerkkejä etäeduista:

Huom! Koodit etuihin löydät opiskelijakortista (PIVO ja Slice.fi)!
Fitness24Seven: -50 % alennus kahden kuukauden jäsenmaksusta

Opiskelijatarjous vain rajoitetun ajan! Liity jäseneksi Fitness24Sevenille ja voit treenata kaikilla meidän saleillamme vaikka vuorokauden ympäri. Tarjoamme sinulle -50 % alennuksen kahden ensimmäisen kuukauden treenimaksusta, kun liityt jäseneksi toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella (normaalihinta 19,90 €/kk).

Telia:
Opiskelijaetuna nopea Rajaton 150 M puhelinliittymä 19,90 €/kk  sekä Rajaton 5G 300 M puhelinliittymä 29,90 €/kk

Telia on myöntänyt Slicelle super-opiskelijaedun, jossa tarjotaan todella halpaa puhelinliittymää opiskelijoille. Jos koskaan, niin nyt etäopiskelujen aikana toimivat puhelin- ja nettiliittymät ovat erityisen tärkeitä, käyttipä niitä sitten suoratoistopalveluiden katsomiseen tai etäluentoihin osallistumiseen. Ei muuta kuin linkki auki ja lunastamaan.

Rajaton ja nopea liittymä nyt super-opiskelijaedulla: Nopea 150 M puhelinliittymä 19,90 € / kk tai Rajaton 5G 300 M puhelinliittymä hintaan 29,90 € / kk. Liittymän saat tilattua tällä hinnalla kahdeksi vuodeksi ilman määräaikaisuutta. Edut ovat voimassa rajoitetun ajan, ja koskevat vain uusia liittymiä ja numeronsiirtoja Telialle.

SYKE Tribe: Kaikista verkkovalmennuksista -15 % alennus

SYKE Tribe on ravinto- ja treeniohjelmia tarjoava palvelu, jolla on Suomen laajin valikoima hyvinvointi- ja lifestylevalmennuksia.

Verkkovalmennuksia on tarjolla opiskelijoille peräti n. 50 kappaletta alennetuin hinnoin. Jokainen valmennus on uniikki, ja valmennusten teemat ja aiheet ovat todella laaja kattaus – tarjolla mm. ravinto-, hyvinvointi-, lifestyle-, treenaus- sekä henkistä valmennusta. Löydät siis varmasti juuri itsellesi sopivan ohjelman.

SYKE Tribe uskoo, ettei olemassa ole yhtä ainoaa valmennusta, joka sopii kaikille, joten palvelusta löytyy monipuolinen ja laadukas valikoima eri valmennuksia sekä valmentajia, jotka auttavat voimaan paremmin niin arjessa kuin vapaalla.

Tervetuloa valitsemaan itsellesi sopivat verkkovalmennukset, joiden avulla löydät polkusi omaan hyvinvointiin! Niihin voi tutustua tässä osoitteessa: https://syketribe.fi/fi/marketplace/slice-onlinevalmennukset/3665398157

Alle on lisätty muutama tarjolla olevista laadukas esimerkkinosto tarjolla olevista verkkovalmennuksista:

Reseptejä painonpudottajalle by Matleena

Elämäntapamuutoksen tehnyt ja 30 kiloa painoa pudottanut Matleena Pulkkinen haluaa auttaa muita painonpudottajia ja suunnitteli maukkaan reseptivalmennuksen.

Valmennuksen reseptien avulla Matleena itse onnistui painonpudotuksessa, sillä hänestä ei näiden reseptien takia edes tuntunut, että olisi ollut dieetillä!

Valmennusta voit hakea tästä linkistä kirjoittamalla sen nimen hakukenttään: https://bit.ly/2HZoSYF Opiskelijoille suunnatun -15 % alennuksen voit lunastaa koodilla.

Back in shape by Aku ja Veera

Back in shape on ns. ruotuun palaamiseen tarkoitettu valmennus, jossa tavoitellaan rasvanpolttoa ja liikuntamotivaation uudelleen löytämistä. Valmennus sisältää treenit niin kotiin kuin kuntosalillekin, ja hiki taatusti virtaa näitä treenejä tehdessä.

Mikäli sinulla on haasteita löytää motivaatiota treenaamiseen, haluaisit pudottaa muutaman ylimääräisen kilon ja toivoisit lisää arjessa jaksamista ja yleistä hyvinvointia, tämä valmennus on just sun juttu!

Valmennusta voit hakea tästä linkistä kirjoittamalla sen nimen hakukenttään: https://bit.ly/2HZoSYF Opiskelijoille suunnatun -15 % alennuksen voit lunastaa koodilla.

ELITE SIX HIS & HERS by Aku & Valto

Oletko halunnut treenata niin kuin Temptation Islandista tutut Aku Virtanen ja Valto Harvistola? Jätkät kehittivät 2 verkkovalmennusta, omat naisille ja miehille, jossa pääset treenaamaan kovaa ja syömään terveellisesti - hauskanpitoa unohtamatta! Sopii siis täydellisesti urheilulliselle opiskelijalle, vai mitä?

Valmennusta voit hakea tästä linkistä kirjoittamalla sen nimen hakukenttään: https://bit.ly/2HZoSYF Opiskelijoille suunnatun -15 % alennuksen voit lunastaa koodilla.

Kestävä keho by Anna Oinonen

Onko omasta hyvinvoinnista huolehtiminen päässyt unohtumaan arjen kiireiden keskellä? Ei hätää! Anna Oinosen Kestävä keho -valmennuksessa nimittäin laitamme rutiinit kuntoon, treenit osaksi arkea, ruokavalion ravitsevaksi ja keskitymme siihen, että onnellinen voi olla tässä ja nyt! Opit arvostamaan itseäsi ja elämään omannäköistä elämää. Tervetuloa mukaan!

Valmennusta voit hakea tästä linkistä kirjoittamalla sen nimen hakukenttään: https://bit.ly/2HZoSYF Opiskelijoille suunnatun -15 % alennuksen voit lunastaa koodilla.

Rennoin ravintovalmennus by SYKE Tribe

Etsitkö rentoa ja oivalluksia antavaa ravintovalmennusta, jossa ei tarvitse punnita jokaista suupalaa? Haluaisitko omaksua hiukan terveellisemmät ruokailutottumukset tai oppia valitsemaan joskus sen terveellisemmänkin vaihtoehdon? Tämä ravintovalmennus on nimensä mukaisesti RENTO ja sopii niin painonpudottajalle kuin hiukan terveellisempää ruokavaliota etsivälle. Lähde mukaan oppimaan lisää ravinnosta!

Valmennusta voit hakea tästä linkistä kirjoittamalla sen nimen hakukenttään: https://bit.ly/2HZoSYF Opiskelijoille suunnatun -15 % alennuksen voit lunastaa koodilla.

Äänikirjat

Erilaiset äänikirjat nostattavat huimasti suosiotaan - eikä syystä! Kirjojen kuluttaminen kannattaa aina, oli se sitten niiden lukemista tai kuuntelemista. Äänikirjat voivat olla moneen tilanteeseen hyvä ratkaisu. Äänikirjat ovat aina puhelimessa mukana, joten esimerkiksi urheillessa, kävellessä, matkustaessa, kotitöissä, rentoutuessa sekä lukivaikeudessa kirjojen kuunteleminen pelastaa tilanteen. Kuntopyörällä puurtaminen voi käydä melko huomaamatta, kun kuuntelet kiinnostavaa kirjaa samalla! Voit rentoutua pitkän päivän jälkeen kuuntelemalla mielenkiintoista elämäntarina tai lähteä kävelemään ja nauttimaan luonnosta kuunnellen uppoutuen hyvään romaaniin.

Nextory

Lue ja kuuntele e- ja äänikirjoja ilmaiseksi 7 viikon ajan! Nextoryn tuhansia kirjoja sisältävää valikoimaa voit kuunnella missä vain. Halusit sitten oppia, rentoutua tai nauttia, löydät Nextorysta juuri itsellesi sopivan kirjan – ja mikä parasta, voit kuunnella äänikirjoja myös offline-tilassa.

Aktivoi oma kokeilujaksosi osoitteessa www.nextory.fi/slice7 koodilla: SLICE7. Etu voimassa vain uusille asiakkaille.

BookBeat

BookBeat on Suomen suurin ja suosituin äänikirjoja tarjoava palvelu, jossa voit kuukausimaksua vastaan kuunnella rajattomasti materiaalia älypuhelimella tai tabletilla. BookBeat on selkeä markkinajohtaja, jolla on yli 100 000 maksavaa käyttäjää Suomessa. Tämä on helppo selittää palvelun laadulla ja valikoiman koolla. Et kerkeä kuuntelemaan äänikirjavalikoimaa läpi, vaikka yrittäisit!

Uutena asiakkaana, voit kokeilla e- ja äänikirjapalveluamme alennuskoodillasi 30 päivää maksutta. Kokeilujakson jälkeen BookBeat maksaa 9,99 €/kk. Ei sitovaa määräaikaa. Kokeile BookBeat Premiumia maksutta.

Kampanjasivun linkki: https://bit.ly/3ny62bk

Storytel

Storytel on äänikirjapalvelu, jossa on yli 200 000 äänikirjaa, e-kirjaa ja podcastia. Kirjoja löytyy monilla eri kielillä, esim. suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Storytel tarjoaa opiskelijoille ilmaisen 30 päivän kokeilujakson ääni- ja e-kirjoihin. Kuuntele niin paljon kuin haluat. Tarjous on voimassa vain uusille Storytelin asiakkaille.

Kampanjasivun linkki: https://bit.ly/2SYyEMw