Aikakone on tuonut opiskelijat tänä syksynä Kuksajaisiin. Oletteko saapuneet menneisyydestä vai palanneet tulevaisuudesta osallistumaan rastikilpailuun? Tule oman alasi kanssa tutkimaan nykyhetkeä! Luvassa on palkintoja sekä parhaiten suorittaneille aikamatkaajille että parhaiten pukeutuneille.

ANNA PALAUTETTA KUKSAJAISISTA!

Kuksajaiset tuli ja lähti takaisin ajan pyörteisiin ja nyt onkin aika antaa palautetta!
Klikkaa linkkiä niin pääset palautelomakkeelle. Palautteen antamiseen menee n. 5 minuuttia ja voit antaa sen täysin anonyymisti.

Linkki palautelomakkeelle:
→ https://link.webropolsurveys.com/S/71AF26E90BFC3FAA

Palautetta käsittelee ROTKOn toimijat ja sen avulla kehitetään tapahtumaa ensi vuodelle.

ALOITTAVIEN OPISKELIJOIDEN RASTIKIERROS

KUKSAJAISET eli Lapin AMK opiskelijoiden rastisuunnistuskilpailu toteutetaan perinteitä kunnioittaen kauniin Kemijoen ympäristössä! Fuksit jokaiselta alalta Kemistä, Torniosta ja Rovaniemeltä pääsevät ottamaan mittaa toisistaan kisaten himoitusta Kuksajaispokaalista. Rasteilla arvioidaan kilpailijoiden taitoja, tietoja, ryhmähenkeä sekä heittäytymistä. Kilpailuun osallistuminen on maksutonta.

Tämän vuoden teema on "aikakone". Päivän rastisuunnistus suoritetaan aloittain ja se on suunnattu ensimmäisen vuoden opiskelijoille. (Huom. muut opiskelijat, kurkkaa alempaa kohta jatkavien rastikierros!) Tarkemmat ohjeet ja aikataulut jaetaan opiskelijatuutoreille jotka jakavat tiedon alansa ensimmäisen vuoden opiskelijoille. Kysy siis tuutoreiltasi lisää. Teemanmukainen pukeutuminen on oleellinen osa tapahtumaa ja valinnanvaraahan on, sillä "aikakone" teemana antaa valtavan määrän erilaisia vaihtoehtoja pukeutumiseen. Pistäkää siis ryhmä kasaan ja olkaa luovia!

HUOM! Jotta kaikille ryhmille saadaan oma aikaslotti tapahtumaan, niin huolehdittehan, että ryhmä on ilmoitettu oheisen lomakkeen avulla tapahtumaan! Luokkaa edustava ryhmä voi olla minimissään 2 hlöä. Ilmoittautumisen voi hoitaa tuutori tai ensimmäisen vuoden opiskelija! https://forms.gle/vN2mtPqvWVXJAbDs8

BUSSIKULJETUS KEMISTÄ JA TORNIOSTA TULEVILLE YKKÖSILLE!
Mikäli kuljet ROTKOn järjestämällä bussikuljetuksella Kemistä tai Torniosta:

Paluukyydit Kemiin ja Tornioon lähtee rastisuunnistuksen jälkeen, mutta jos haluat jäädä iltabileisiin jatkoille, on iltajuhlijoille varattu myös paluukuljetus myöhemmin yöllä. Bussi-ilmoittautuminen tapahtuu varaamalla bussilippu kide.appista. Bussilippu sisältää paikan valitsemassasi bussissa.

Paikkoja on rajoitetusti ja ne on tarkoitettu ensisijaisesti ensimmäisen vuoden opiskelijoille, jotka osallistuvat Kuksajaisiin.

ROTKON RASTI
Normaalisti rastien tehtäviä ei kerrota etukäteen, mutta ROTKOn rastilla ollaan oltu aina vähän erilaisia nuoria ja meidän tehtävä on julkinen, jotta siihen voi valmistautua jo etukäteen. Rastitehtävänä on keksiä tanssi Fintelligensin ROTKO-biisiin. Ryhmä voi itse valita, tanssiiko koko biisin tai osan siitä.

PÄIVÄKIERROKSEN RASTIPAIKAT KARTALLA

JATKAVIEN RASTIKIERROS AKA ILTARASTIT

Uutena osiona Kuksajaisiin tulee iltarastikierros, jossa jatkavat opiskelijat pääsevät kiertämään rasteja omissa 3-6 hengen joukkueissaan. Illan rastikierros alkaa klo 18.00 ja kestää klo 21.00 asti. Rastit pidetään osittain ulkona ja osittain baareissa Rovaniemellä. Otapa siis kaverisi aikakoneen matkaan ja lähde mukaan kierroksille ajan pyörteisiin!

Illan rastikierroksen teema on sama kuin ensimmäisen vuoden opiskelijoiden kierroksella, eli AIKAMATKA! Myös tällä rastikierroksella on mahdollisuus voittaa kierroksen paras pukeutuja-palkinto!

Miten tämä sitten onnistuu?

Osta lippusi illan rastikierrokselle ja ilmoita samalla joukkueesi nimi. Huolehdithan myös, että jokainen joukkueesi jäsen on tehnyt saman.

Liput tulevat myyntiin maanantaina 12.9.2022 klo 12:00 ROTKOn Kide.appiin

Lippuun kuuluu pääsy illan rastikierrokselle, ranneke after partyihin Half Mooniin, narikka sekä tietenkin tapahtuman huikean hieno haalarimerkki!

Rastipaikat

Illan rastikilpailun rastipaikat ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa tällä nettisivulla. Huom! Joukkueiden nimet ilmoitetaan etukäteen rastinpitäjille, joten kunhan vain ilmoitatte paikalla joukkueenne nimen, pääsette mukaan kisailemaan!

ILTAKIERROKSEN RASTIPAIKAT KARTALLA

AFTER PARTY

Ja mitäpä olisikaan rastikilpailut ilman jatkoja! Kuksajaisten after partyt järjestetään Half Moon Night Clubissa, jossa julkistetaan myös molempien kisojen voittajat. Jatkoilla on myös esiintyjänä, tänä vuonna lavan ottaa haltuunsa SPEKTI!

Jatkoliput tulevat myyntiin 12.9.2022 klo 12:00 ROTKOn kide.appiin
(Huom. iltarasteille osallistujat, after party-ranneke sisältyy iltarastien hintaan.)

After Party-lippujen hinnat:
(sis. rannekkeen Half Mooniin, narikan sekä tapahtuman haalarimerkin)
ROTKOn jäsen: 6€
Muut: 12€

Huom! Kide.appin lippu tulee vaihtaa rannekkeeseen, sillä pelkällä nettilipulla ei pääse Half Mooniin sisälle. Liput ovat vaihdettavissa ROTKOn rastilla tapahtumapäivänä, sekä ma 19.9. - to 22.9. ROTKOn ständeillä Jokiväylän kampuksella. 

Image

Illan esiintyjänä SPEKTI
(kuva fullsteam.fi)

CODE OF CONDUCT

Tapahtumassa noudatetaan Code of Conductia (https://lapinrotko.fi/wp-content/uploads/2020/05/Code-of-Conduct-FIN.pdf) ja tapahtumaan on nimetty häirintäyhdyshenkilöt.

Häirintäyhdyshenkilöön voi ottaa yhteyttä mikäli kokee häirintää tai muuta epäasiallista käytöstä. Yhteyttä voi ottaa myös mikäli näkee häirintää tapahtuvan ja haluaa keskustella siitä. Kaikki keskustelut häirintäyhdyshenkilön kanssa ovat luottamuksellisia.

Häirintäyhdyshenkilöön voi ottaa yhteyttä myös tapahtuman jälkeen.

Häirintäyhdyshenkilöinä toimivat:

Pieta Pyhtinen
pieta.pyhtinen[at]lapinrotko.fi
040 7022292

Martti Muraja
martti.muraja[at]lapinrotko.fi
040 152 0009

Julianna Ahovirta
julianna.ahovirta[at]lapinrotko.fi

Voit myös ottaa yhteyttä anonyymin lomakkeen kautta:
https://forms.gle/u75XT6WGpMM4yRbc7

TAPAHTUMAA SPONSOROIMASSA: