Tule töihin ROTKOlle!

Opiskelijakunta ROTKO hakee jäsenpalvelu- ja edunvalvonta-asiantuntijaa Kemi-Tornioon!

Asiantuntija vastaa opiskelijakunnan edunvalvonnan ja vaikuttamisen prosessien toteuttamisesta ja kehittämisestä sekä opiskelijakunnan jäsenpalvelusta yhdessä Rovaniemen toimiston jäsenpalvelusta vastaavien kanssa.

Asiantuntija toimii häirintäyhdyshenkilönä yhdessä hallituksesta valittavien häirintäyhdyshenkilöiden kanssa ja neuvoo opiskelijoita erilaisissa opintoja koskevissa ongelmatilanteissa.

Työntekijän ensisijainen työpiste on Kemi-Tornion kampuksella sijaitsevat opiskelijakunnan Kemin ja Tornion toimipisteet.

Edellytämme valittavalta henkilöltä soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai loppusuoralla olevia korkeakouluopintoja, hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa, kokemusta järjestötoiminnasta sekä järjestelmällistä työotetta.

Kokemus opiskelijakuntakentältä, ammattikorkeakoulutuksen tuntemus, valmiudet erilaisten tietoteknisten sovellusten käyttöön sekä tietosuoja-asioiden osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävän palkkaus määräytyy ammattikorkeakoulujen opiskelijakunnan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävä on kokopäiväinen (150h/kk) ja sijoittuu palkkaluokkaan III. Koeaika on 2 kuukautta. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.1.2022. ROTKOn uusien toimijoiden perehtymispäivät järjestetään 13.-15.12 Tervolassa, jonne valittavan henkilön toivotaan osallistuvan.

Tehtävää haetaan jättämällä hakemus lomakkeella, joka löytyy TÄSTÄ.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, voit toimittaa hakemuksen postitse osoitteella: Kaisa Keihäskoski/ ROTKO, Jokiväylä 11c, 96300 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Hakuprosessi toteutetaan anonyyminä. Hakemusten vastaanottaja poistaa hakemuksista henkilötiedot, joten toimita mahdolliset liitteet muodossa, josta henkilötietosi eivät käy ilmi. Hakemusten käsittelijät valitsevat haastatteluun kutsuttavat henkilöt ja vastaanottaja kutsuu haastateltavat, joten käsittelijät saavat tiedon haastateltavien henkilöllisyydestä vasta haastattelutilanteessa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse pyrkiä häivyttämään, piilottamaan tai vääristelemään tietoja esimerkiksi työkokemustasi kertoessa.

Hakuaika päättyy 5.12. klo 12:00. Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Haastattelut järjestetään etänä 7.12.2021. Haastatteluun kutsuttavien kanssa sovitaan haastatteluaika erikseen.

Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä työtehtävästä tai sen sisällöstä, ota yhteyttä:

Elina Holm, [email protected], 0401528295

Mikäli haluat kysyä hakuprosessista, tai hakemukseesi liittyvistä asioista:

Kaisa Keihäskoski, [email protected], 0401521243