Opiskelijakortti

Opiskelijakortti on virallinen todistus siitä, että olet Lapin ammattikorkeakoulun opiskelija. Opiskelijakortti toimii myös opiskelijakuntasi jäsenkorttina. Opiskelijakunnan jäsenyys ei velvoita mihinkään, mutta antaa jäsenelleen mahdollisuuden vaikuttaa ja osallistua opiskelijoiden edunvalvontatyöhön. Voit myös asettua ehdolle opiskelijakunnan edustajistoon tai hallitukseen ja saat äänioikeuden opiskelijakunta ROTKOn edustajiston vaaleissa.

Opiskelijan edut

Saat alennukset muun muassa VR:lle, Matkahuollolle sekä useisiin eri ravintoloihin ja nettikauppoihin.

Kelan ateriatuki

Opiskelijakortilla voit osoittaa opiskelijaravintoloissa olevasi oikeutettu Kelan ateriatukeen.

Ateriatukea myöntävät paikat

ROTKOn jäsenedut

ROTKOn jäsenenä saat myös useita erilaisia etuja, kuten alennusta toimistolla myytävistä ROTKOn ja Lapin AMK:n tuotteista sekä pääset ROTKOn järjestämiin tapahtumiin huokeaan jäsenhintaan.

Image

Aktivoi opiskelijaetusi ja tilaa oma opiskelijakorttisi!

Opiskelijakunnan jäsenyys maksaa 26€/lukuvuosi ja 15€/lukukausi. Kortin tilatessasi maksat vain jäsenmaksun, sillä kortin painatus-ja toimituskustannuksista huolehtii puolestasi Lapin AMK ja ROTKO. 

Huomioi, että tilataksesi kortin, sinun tulee liittää tilaukseen sähköisessä muodossa oleva passikuvaa muistuttava kuva itsestäsi. Kuva painetaan opiskelijakorttiin. Tarkemmat kuvaohjeet löydät täältä

Tarrojen voimassaoloaika

Syksyllä tilatessasi korttia, voit valita haluatko ostaa lukuvuositarran tai lukukausitarran.

Keväällä korttiin voi ostaa vain kevätlukukausitarran, sillä syyslukukauden tarrat tulevat myyntiin vasta alku syksystä.

Image