Opiskelijakortti

Opiskelijakortti on virallinen todistus siitä, että olet Lapin ammattikorkeakoulun opiskelija. Opiskelijakortti toimii myös opiskelijakuntasi jäsenkorttina. Opiskelijakunnan jäsenyys ei velvoita mihinkään, mutta antaa jäsenelleen mahdollisuuden vaikuttaa ja osallistua opiskelijoiden edunvalvontatyöhön. Voit myös asettua ehdolle opiskelijakunnan edustajistoon tai hallitukseen ja saat äänioikeuden opiskelijakunta ROTKOn edustajiston vaaleissa.

Opiskelijan edut

Saat alennukset muun muassa VR:lle, Matkahuollolle sekä useisiin eri ravintoloihin ja nettikauppoihin.

Lisätietoja opiskelijaeduista

Kelan ateriatuki

Opiskelijakortilla voit osoittaa opiskelijaravintoloissa olevasi oikeutettu Kelan ateriatukeen.

Ateriatukea myöntävät paikat

ROTKOn jäsenedut

ROTKOn jäsenenä saat myös useita erilaisia etuja, kuten alennusta toimistolla myytävistä ROTKOn ja Lapin AMK:n tuotteista sekä pääset ROTKOn järjestämiin tapahtumiin huokeaan jäsenhintaan.

Image

Aktivoi opiskelijaetusi ja tilaa oma opiskelijakorttisi!

Opiskelijakunnan jäsenyys maksaa 26€/lukuvuosi ja 15€/lukukausi. Tähän hintaan saat käyttöösi PIVOn mobiiliopiskelijakortin.

Lomakkeella voit myös tilata itsellesi fyysisen kortin, joka maksaa 10€. Tällä kululla katetaan kortin paino- ja käsittelykulut. Fyysisen kortin tilaamalla saat myös lisäksi käyttöösi PIVOn mobiiliopiskelijakortin. 

Huomioi, että ryhtyessäsi jäseneksi sinun tulee liittää tilaukseen sähköisessä muodossa oleva passikuvaa muistuttava kuva itsestäsi. Tarkemmat kuvaohjeet löydät täältä

Jäsenyyden voimassaoloaika

Syksyllä ryhtyessäsi jäseneksi, voit valita haluatko ostaa jäsenyyden lukuvuodeksi tai lukukaudeksi.

Keväällä voit ostaa vain kevätlukukauden jäsenyyden, sillä jäsenyysajat on kausitettu normaalin lukukausijärjestyksen mukaisesti. Lisäksi fyysiset syyslukukauden tarrat tulevat myyntiin vasta alkusyksystä.

Image