Opiskelijakortti

Opiskelijakortti on virallinen todistus siitä, että olet Lapin ammattikorkeakoulun opiskelija. Opiskelijakortti toimii myös opiskelijakuntasi jäsenkorttina. Opiskelijakunnan jäsenyys ei velvoita mihinkään, mutta antaa jäsenelleen mahdollisuuden vaikuttaa ja osallistua opiskelijoiden edunvalvontatyöhön. Voit myös asettua ehdolle opiskelijakunnan edustajistoon tai hallitukseen ja saat äänioikeuden opiskelijakunta ROTKOn edustajiston vaaleissa.

Opiskelijoiden edut

Saat etuja ja alennuksia ympäri Suomen sekä verkossa että paikan päällä oli kyse sitten kulttuurista tai viihteestä tai mistä tahansa!

Lisätietoja opiskelijaeduista

ROTKOn jäsenedut

ROTKOn jäsenenä saat myös useita erilaisia etuja, kuten alennusta toimistolla myytävistä ROTKOn ja Lapin AMK:n tuotteista sekä pääset ROTKOn järjestämiin tapahtumiin huokeaan jäsenhintaan.

Tutkinto-opiskelijan edut

Opiskelijakortilla voit osoittaa opiskelijaravintoloissa olevasi oikeutettu Kelan ateriatukeen. Lisäksi saat lunastettua itsellesi VR:n ja Matkahuollon opiskelijaliput, kuten myös muut opiskelijoille myönnettävät edut.

Ateriatukea myöntävät paikat

Aktivoi opiskelijaetusi ja tilaa oma opiskelijakorttisi!

Opiskelijakunnan jäsenyys voidaan ostaa lukuvuodelle, lukukaudelle tai useammalle vuodelle. Tähän hintaan saat käyttöösi mobiiliopiskelijakortin. Mikäli olet tutkinto-opiskelija, korttisi toimii PIVO-sovelluksessa. Muut opiskelijat voivat käyttää korttia slice.fi-sovelluksessa.

Lomakkeella voit myös tilata itsellesi fyysisen kortin, joka maksaa 15€. Tällä kululla katetaan kortin paino- ja käsittelykulut. Fyysisen kortin tilaamalla saat myös lisäksi käyttöösi PIVOn mobiiliopiskelijakortin. 

Huomioi, että ryhtyessäsi jäseneksi sinun tulee liittää tilaukseen sähköisessä muodossa oleva passikuvaa muistuttava kuva itsestäsi. Tarkemmat kuvaohjeet löydät täältä

Jäsenyyden voimassaoloaika

Syksyllä ryhtyessäsi jäseneksi, voit valita haluatko ostaa jäsenyyden lukuvuodeksi tai lukukaudeksi.

Keväällä voit ostaa vain kevätlukukauden jäsenyyden, sillä jäsenyysajat on kausitettu normaalin lukukausijärjestyksen mukaisesti. Lisäksi fyysiset syyslukukauden tarrat tulevat myyntiin vasta alkusyksystä.

Image