Kerhotoiminta

ROTKO ja LYY mahdollistaa yhtenä LUC-hankkeen osana erilaisten kertaluonteisten ja toistuvien aktiviteettien järjestämisen kaikille LUC- konsernin opiskelijoille.

ROTKO voi myöntää rahallista tukea ja ohjausta aktiviteettien järjestämiseen. Ohjausta voidaan antaa esim. aktiviteettien suunnitteluun, tilojen varaamiseen, hakemuksen täyttämiseen ja mainosten jakamiseen. Aktiviteettien järjestämistä varten tulee täyttää hakemuslomake (https://forms.gle/zJ2ej98PDuk6RcGb7). Rahallista tukea voidaan myöntää hakemuksen kautta esim. välineisiin, kalusteisiin ja tarjottavaan. Ostetut välineet jäävät ROTKOn käyttöön, joten niitä voidaan hyödyntää hankkeen jälkeenkin. Hanke päättyy kesäkuussa 2023.

Vastuu aktiviteettien suunnittelusta ja vetämisestä on opiskelijoilla. Aktiviteettien tulee hankkeen tavoitteiden mukaisesti edistää opiskelijoiden yhteisöllisyyttä ja/ hyvinvointia. Muuten vetäjä saa vapaasti käyttää omia mielenkiinnon kohteita, vahvuuksia ja osaamistaansuunnitellessaan teemaa aktiviteetille. Vetäjän ei tarvitse myöskään toimia ns. opettajan roolissa, vaan enemmänkin ideana on koota porukka, suunnitella toimintaa muiden kiinnostuneiden kanssa ja olla yhteyshenkilönä meille päin.

Lisätietoja:

Heidi Törmänen
Lapin AMK opiskelijakunta ROTKO
heidi.tormanen[at]lapinrotko.fi

Käynnissä olevat kerhot

artnwine mainoskuva

ROTKO järjestää keväällä 2023 Rovaniemellä korkeakouluopiskelijoille viini- ja taideiltoja. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse tietää tai osata etukäteen mitään, iltojen aiheet laaditaan siten, että ne sopivat kaiken tasoisille taiteilijoille. Et myöskään tarvitse mitään materiaaleja, ne tulevat talon puolesta. Pukeutumisessa kannattaa toki huomioida, ettei ihan parhaimpia leninkejä ylleen laita, sillä sotkeutumisen vaara on olemassa.

Illat järjestetään ROTKOn Rovaniemen toimistolla 14.2., 22.3, 27.4 ja 24.5. Pajat alkavat klo 16 ja loppuvat noin klo 20. Jokaisessa illassa on eri teema ja kokeillaan erilaisia materiaaleja ja tekniikoita.

Ilmottautumislinkki: https://forms.gle/7HNwDdaZaaDpPDrx7

Voit ilmoittautua lomakkeella joko yhteen tai useampaan iltaan. Mikäli sinulle tulee este, ilmoitathan siitä viipymättä osoitteeseen toiminnanjohtaja[at]lapinrotko.fi.

Iltoihin mahtuu 12 osallistujaa/ilta ja paikat täytetään ilmottautumisjärjestyksessä.

Koska tapahtumat ovat tarkoitettu ainoastaan Lapin korkeakouluopiskelijoille, varauduthan todistamaan opiskelijastatuksesi esim. opiskelijakortilla.